召喚痴線西(87) 善用不推文回覆

1001 回覆
29 Like 4 Dislike
識揾錢 識做生意 其實無乜問題
係要有良心咁揾 唔好呃呃氹氹
仲要食埋partner果份
食埋partner果份?more
浪費食物 日日都整幾個包 而家又蛋糕 真係食得哂咩
呢啲咪唔服輸囉
一個唔得再整又整

小熊貓食三個呢啲咁嘅陽春蛋糕真係開心
之前有絲打話雪姨同丁丁反面 係因為雪姨係中間吞咗好多丁丁啲job錢
蝦乾可唔可以試下一次係成功
同埋都好多營養師都有講唔好食咁多精緻澱粉...又白米又白麵粉,麵包蛋糕又要落牛油同糖,其實對身體反而係唔健康
廁紙都靚過個蛋糕
其實到而家都覺得陳凱琳個樣好奇怪
可能塊面太瘦太尖
不過無可否認係有氣質
膚淺啲講句加埋佢家底個感覺係成個package 好多過個人靚
望到嗰句心諗會唔會吹得大咗少少
戚風蛋糕唔喺已經喺佢最拿手嘅嘢咩點解都整到咁講真大肚應該食其他更有營養嘅嘢
魚嬸個廚房tour 仲正過蝦乾
貪錢老女人
路過巴想問各位痴線西點睇藍屍jade個老友Minnie

望過下佢啲野,覺得好撚偽善中立撚,完全係果啲香港人水深火熱之中扮睇唔到繼續live fancy life 然後澳洲燒親啲樹熊就出黎喊苦喊忽果種偽善者

扮哂wholesome and positive 咁但真係好嘔心
binc一下
3月19號學人share quarantine meme
然後繼續出街

訓係張床打句stay home stay safe就係quarantine緊
[img]http

之前有po爆過佢地兩姊妹係欺凌撚
仲要唔止一個絲打咁講
藍絲狗Jade Lam林曉翠 欺凌死全家
見到啲人話佢教女好好就想嘔 真係對兩個女好 就唔會肺炎都一班豬朋狗友bbq 跟住再係屋企食大麻食水煙 佢班fd仲會同兩個女玩
藍絲欺凌狗教出黎嘅女都唔荒有家教得去邊
polly呢啲時候仲開live講自己野
唔想講政治野 but真係唔記得831?

咁到底係40 in 1 定30in 1
佢exactly偽善中立撚 中意和平理性
平時就女權乜乜乜
前排武漢女醫護剃頭單野又扮見唔到
點解做左咁多次
都可以咁醜
仲要買左咁多模
佢其實係咪是但搵分量鳩做架
好似任何一個KOL煮嘅嘢食都吸引過蝦乾但蝦乾扮哂專家咁其實個人覺得cyn喺識煮嘢食 同煮嘅嘢食好吸引吸引過蝦乾嘅紙巾肉丸 狗屎蛋糕 陽春壽司蝦公真喺好慘日日早餐都要食啲乾到裂嘅包 蜜糖得幾滴
藍jade成日話咩女人要靠自己努力 心諗咪又係靠父幹 仲養埋條仔 諗起條撐狗brandy 俾人插完 仲要條女第二日幫佢po番個Story補穫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞