召喚痴線西(87) 善用不推文回覆

1001 回覆
29 Like 4 Dislike
呢隻先係
重要而家肺炎都開P 又bbq又shisha
自膠返
唔梗要,其實好易撈亂
想問個老mk homei其實幾多歲
佢個妹仲大過candy
Candy90年 我諗35??
個popo比jade教應該又會成個mk妹 一到16比人中出
個個輪住啜幾啖shisha唔方唔肺炎
蝦乾麵包條story好難頂
食嘢食撚到japjap聲都放上黎(feel到好撚乾)
合埋個口啦
唔緊要 爺爺有錢 養埋個孫個老公都得
Homei個妹係邊個?做唔到原來candy 都30
嘩, 唔怪得香港日日爆到咁啦真係多得你e種人
已經講咗好耐無必要就唔好出街, 留係屋企
佢次次出街都係搵朋友玩, 講緊隔兩日就出一次, 好緊急咩? 仲有佢搵朋友都無戴口罩, 睇清楚先
香港好多單因為聚集同去健身室奶嘢, 已經唔關外唔外國返嚟事, 一出街大把隱形患者
知唔知最大問題係咩啊? 係佢一路出街, 又一路扮自己有quarantine攞光環啊
班醫護就做到死死下, 個垃圾淋病又唔做嘢, 作為市民係咪應該負下責任忍下對腳? 個個好似你咁諗咪繼續爆囉, 有無考慮過醫護有幾大壓力? 屋企人做前線已經日日擔心佢出事, 攪到精神狀態勁差, 我停咗課咁耐都無約過fd出街啊, 就算買嘢都係買哂一星期份量然後日日留係屋企, 班自私精係咁唔驚死唔該奶咗嘢唔好睇醫生啊
係,佢堅持要三個麵包體都要一樣高同埋烤色淺其實我覺得呢個烤色先靚,睇落有食慾啲,之前嗰啲太淺色。
老母老豆都好正,點解生到啲仔女咁...
今次係樹懶公仔🦥
講左十萬九千七咁多次
每個人都有機會做隱形帶菌者
依家唔係驚你係街中呀
係驚做左隱形帶菌者周街播毒呀
你去左一間餐廳播完毒
個間餐廳再一傳十 十傳百咁
佢去十個地方播毒
真係玩撚完
醫院已經飽和曬
唔好再害啲醫護啦
好撚辛苦喇人地
同埋香港唔封城係林鄭on9
你唔係信佢真係唔驚唔怕呀?
佢次次做野都後知後覺
初頭唔封k房
啲閪港豬咪覺得冇咩大問題
依家咪冚家中囉
然後阿林太先封咋
有時真係用下個腦諗下野啦
佢呢啲人真係好撚自私
見到你句「唔明出街有咩大問題」
都費撚是同你講落去喇,自私撚
佢呢啲咪個啲無腦on9死港豬囉
美帝個邊都延長社交距離令啦
佢仲死出街同人逼逼逼
去做Gym去做facial去唱k去酒巴
咪中撚曬囉屌仲要周圍播毒
啊仲要問有咩問題呀
喂呀 點解咁撚柒自私
紅字真係重點!
覺得大女幾靚 最唔似阿媽係佢 我反而覺得佢媽係有model台型 但樣唔靚 老豆就真係靚仔
情況就好似碧咸個大仔最似阿媽 所以唔靚仔
Victoria靚但變咗男仔似佢就唔靚 唔識講
即刻諗起蝦乾專家教大家分狸貓同小熊貓
有時候係自己入錢俾自己扮好多人買 先呃到人做代理
做傳銷主要係賺下線錢 賣商品只係bonus
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞