召喚痴線西(87) 善用不推文回覆

1001 回覆
29 Like 4 Dislike
終於睇到live
suenn擺明係藍都唔明點解咁多人中意佢
自從覺得佢係藍之後直接unfollow哂
以前有睇果時男朋友話點解可以咁大粒墨都做到youtuber
果然相由心生 愈望愈樣衰
點解個鼻大到好似人地專登擴大個鼻窿咁
我都覺藍藍地
但heyman 之前又出過story話如果suenn係藍佢地點會做到partner
邊個再問點解beth係黃

坐月版
勁鍾意佢個仔
我見yanmak都有賣二手衫
真係貪你着過香啲咩
又唔係咩咩名牌 喺街買唔到嘅
primark都買咁貴 呃小妹妹
佢係咪以為著過有陣味可以賣貴啲呀
就嚟要出動賣空姐絲襪同底褲
其實雪嬸結咗婚未架
佢好似都係好呢味?
primark真係做睡衣都唔掂 佢著過行山仲坐嚟坐去仲好意思賣over100hkd 原價都唔知使唔使10磅
空姐依家係咪都要放下No pay leave
Kol 依家都無野做 又無event
佢又無拍Youtube
但係都唔洗賣二手衫呀?
仲要台灣超伏牌子airspace 仲要著過 都要賣過百?
賣俾男人應該有人要既 但要搭多對絲襪先
呢啲私人嘢真係無嘜人知
可能頂唔住屎盤咁作造
我諗起之前東方昇扮學生妹賣底褲 然後個男人話面交要你即除
我相信佢會以為小熊貓讚佢手藝好
其實都幾肉酸
D kol平時個個手袋都過萬
又飛呢到飛個到
又影自己食咩好西點點點
到左依家連個百零兩百蚊都要賺埋佢
有無咁等錢洗呀? 賣舊衫都算
仲要賣d cheap牌 都仲要過百
講真 拎個名牌手袋出黎賣都夠佢食幾餐好西啦
係咪山窮水盡到咁
為左錢
人血饅頭事件前有睇佢啲片 好似都同咗阿胖虎一齊好耐 但佢成日講笑自己係妙齡單身女子之類 雖然個個都知係講笑 但其實有咩好笑/聽到自己另一半成日咁講好咩
primark 根本係外國旺中衫
其實primark啲料好差...個人覺得差過旺中 同埋啲cutting 好多時都係唔啱亞洲人身型
旺中可能相比之下仲乾淨 起碼冇得試同唔會俾人摷到成地都係 不過兩樣都係淘寶質素
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞