召喚痴線西(87) 善用不推文回覆

1001 回覆
29 Like 4 Dislike
大J明知會俾youtube黃標都講武漢肺炎CLS!!
https://www.youtube.com/watch?v=gyF7Ljp-T1Q
祝佢全家中肺炎
個女popo俾黑警強姦
藍絲2公婆早死早著
話我毒都咁話 YouTube 最憎佢2公婆
呀花都出咗片 CLSCLSCLS
4:40 個故事好好笑
https://youtu.be/ZGyqvF7RqLo
6:09 打咗虫
已經幻想到蝦毛如果比仙仙帶出去食好野好開心 蝦乾一定又有說話
仙仙乾媽帶小蝦毛玩耍一天 帶他去吃了牛扒炸薯條
蝦毛玩得不亦樂乎 回家也一直喊著仙仙乾媽再帶他出去玩🙂哈哈當媽媽真不好當 要顧照孩子的健康不可以讓他們吃垃圾食物但他們都不知道感恩 果然當乾媽比當親媽幸福啊哈哈🙂

LM 牛油果會唔會露樣
最早排係咁
正臭西
玩開嗰班人無個好
仲想推自己嗰女做童星
發下夢啦
睇佢個款坐月應該就開始會減肥
大學讀到一半就唔讀
仲要被人搞大個肚先結婚
仲成日話自己好幸福點點點
完全係第二個老泥m
其實好多人背後笑鳩佢
佢個老MK frd homei 都叫做明媒正娶有擺酒
佢自己除咗識買名牌同做啃老族仲識咩
拍片搵得到又如何 一事無成
好撚肥 成隻猩猩 仲係咁露肉
仲記得佢條藍絲老公講過求婚都係嘈左好耐
Jade又矮又西 發左好耐脾氣 先求婚
講真 求婚都係有Surprise 先開心
講好左既求婚根本就係為做而做
為左影相Upload上ig
求到咁 求黎把撚咩 係人都知佢大左肚先結婚
求完問佢Say 唔 say yes
唔通由個女popo無藍絲老豆咩 點都係yes架啦
大家com好哂都唔知求黎為咩柒
佢真人都似翻個人樣wor
大佬佢ig d相真係好恐怖好似蛇精男、瘦過骷髏骨頭 好撚驚呀
到底屌人骨係咩感受。。。
佢已經整過好撚多次戚風 點解都可以咁撚Fail.....
猩猩依個字 我諗起個黃轉藍kol
想講佢真係勁似台灣個男Nono mix史力加
搞乜春呀佢?對唔對得住個淺井模
話佢裝備撚真係無撚有錯
用左咁貴咁出名嘅廚具都焗到咁
到底佢廚藝有幾差
而家個個WFH,d烘焙材料好難買
蝦乾唔好喺到浪費麵粉牛油雞蛋
留返俾有能力嘅人啦
仲要見佢麵粉係用頗貴嘅tomiz
唉真係嘥撚晒

btw 佢新post
d頭髮點解唔梳好d先影
史力加屌
講到平時整啲蛋糕好靚咁?
佢又嚟啦各位

條女究竟要繼續浪費幾多食材?
我覺得佢已經有小小病態
阿嬸你唔好再扮少女啦
好撚柒呀
仲成日吹奏話老公係神隊友點點點
吹奏下就改變到你老公食軟飯呢個事實咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞