召喚痴線西(87) 善用不推文回覆

1001 回覆
29 Like 4 Dislike

我都係零廚藝,之前試煮過俾男友食,等佢唔好幫襯吉野家,賣相雖然麻麻,不過都多汁過蝦乾
好煩 成日強調自己孕婦得啦知你有左啦 日提夜提 煩到
之前睇cyn搬屋條片
同埋佢個fd mui一齊拍
標題打大家都哭了
諗住佢地講起一齊住d往事 唔捨得大家所喊
點知原來係講起一套韓劇劇情先至喊
我就覺得佢2個幾得意 同埋睇得出佢同Mui先係真心朋友
同蝦乾係生意partner
係 睇到個啲comment就覺仙好慘
不過睇佢到佢既回覆,就真心欣賞佢
記得cls黃youtuber
3.31 佢有post 831 太子站既片起ig story
唔知有冇絲打睇到
覺得佢係真心善良,唔會諗人地唔好果種,同佢做朋友應該好開心
蝦乾喊:噢我的LC煲摔壞了 很心疼呢

Cyn啲片會令人睇得好舒服 覺得佢好單純可愛
蝦乾mon po一定激到佢紮紮跳 佢自認為做咩都好過cyn 自信心爆棚 但事實係痴線西差唔多全部人都唔鍾意睇佢
覺得cyn離開be後拍嘅片幾搞笑好睇
4月2號法庭聲援(懇請大家抽空出席)
https://lih.kg/1954118
仆街 好好笑 冇樣中
Live講咩?
各花入各眼啦呢啲
但原來絲打們都幾留意人地啲Ex
仲有daiwing 賣減肥藥
可能係因為我鐘意呢type 仔
仙仙應該高EQ又睇得開 唔會放上心 相反蝦乾又小器又唔話得
同埋睇得出佢有家教好多佢係單純 但又唔係好蠢無腦嗰種
有睇佢ig有時開qna都覺得佢eq iq都幾高
珍珍俾人鬧咗咁耐,gym唔俾開先係到home workout攞光環,收皮啦日日出街玩嘅quarantine
都係樣嘅問題姐 邊個唔鐘意睇靚仔呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞