召喚痴線西(87) 善用不推文回覆

1001 回覆
29 Like 4 Dislike
其實chinchin係唔係藍咁多人屌曬鬼咁 佢一句聲唔出 又想扮中立?
講咗幾多次唔好比view
dislike完條片咪算
唔好再比view佢地
係咪因為撈亂左Herbalife
就黎三年仲要遮樣
利申出於好奇睇咗條片
言談中聽得出佢個男朋友其實好好
如果牛油果唔想出樣唔想出名 佢就唔會陪老泥spoon拍喇 又唔會係ig po咁多佢同老泥spoon啲相啦
仲有聽得出佢問老泥spoon鐘意佢啲咩 佢諗唔到
我淨係佢男朋友真係好慘 個女朋友連ex條片都仲係yt到冇del冇hide
同三鳩姐有啲似樣
三家姐係咪已經收咗皮?
sorry唔關beauty事,但有個黃既打機channel叫GamePlayHK好似唔見有人提過
佢地ig 612 616 85 1111都出過post話暫停出片
佢地新片打resident evil,有個位有張poster係隻手舉起5隻手指,寫住happy family
然後佢話:「係囉,有齊五樣野既話咪happy囉
爭啲既話咪唔開心囉」
仲話「call警察黎有乜用,佢地最多咪叫啲喪屍上返行人路」
大家打唔打機都好,㩒入去支持下佢地啦https://www.youtube.com/user/GamePlayHK
珍珍係咪精神分裂,琴日講完話死都唔出街,今日就即刻出咗,係ig淨係po自己派搓手液製造好形象
點知係抖陰穿哂煲啦又係到拍埋哂d un身un勢嘅片,真係咁忍唔到對腳又話introvert

利申特登用空手機down抖陰追擊佢,我唔玩垃圾app
絲打 有冇呢類型既舖介紹下
未有肺炎之前就日日匿喺屋企睇netflix
冇乜點見佢行山出街
爆發肺炎之後就忽然行山撚上身
三日唔埋兩日就行山做運動扮outgoing
做乜鳩
好似死咗圖
3姊弟
喺Facebook碌到 佢中學老師嚟?
@kindle.bar
@essentials3010_jh
@cure_spaces
@yolostore.hk 黃店
@mt.studiooo 黃店
@howedo___ 黃店
@zuzoo.mart 黃店
@mermaidholicc 黃店
利申非打手呢幾間真係特別平 又係bbg嘅style
其實仲有海量 不過我平時買嘢多數都會喺呢幾間中間格價
啱啱先睇到mkding著到咁行山係乜事?累人累物
同埋見好多人都狂讚 點好點好法
搞到我以為係傳銷
唔覺得,都係成隻雞咁
話joan周身名牌唔係好岩 畢竟佢d袋都唔係真野
講真屎盤自己個樣又唔係咩國色天香
個樣又黑又黃一身老泥
搵到條仔正正常常
都仲要遮住人
唔講以為係佢條仔八両金咁款
腩田出新片
CLS
https://youtu.be/318IKIICSUQ
唔知佢邊個story定post話佢曬黑都要美白 咩就會有好似佢咁靚嘅古銅色(?) 總之就係話自己黑得好靚 我想講佢黑到好核突好似工人
屌啊以為男人黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞