召喚痴線西(87) 善用不推文回覆

1001 回覆
29 Like 4 Dislike
佢有邊次焗啲嘢係唔醜
睇得出蝦乾好暴力咁拎個蛋糕出嚟
甩撚哂皮咁
痴線咩
打KAT 去google 自己搵下有幾難
而家啲伸手黨咁惡死嘅仲要惡翻人轉頭
等得絲打覆你自己google搵答案唔係仲快咩 真係搵唔到先上黎問冇人會屌鳩你
第一眼見到以為係廁紙
咁老實講banana pancakes係youtube有無數個人拍過都唔可以話抄既 印象中icu好多年前都有條tutorial 不過佢煎得樣衰係事實黎既
我想講做呢啲傳銷野真係好大陸唔好以為大陸網紅做你就做冇嘢,成件事呃細路女好撚柒
如果我係蝦毛
真係情願餓死都唔想食佢啲野
仙仙做蝦毛契媽可唔可以帶下佢出去食好嘢
喺屋企跟住阿媽日日食麵包好慘
使唔使一次過整3個⋯ 同麵包一樣當飯食咩
同埋佢之前唔係開live教人整戚風蛋糕咩
點解仲可以整失敗
(整3個衰3個,失敗率100%
唔評論外表,佢每日都整咁多,食得哂?
其實正常都唔會一次過焗三個蛋糕啦下話
佢屋企仲要得兩個人 幾時先食得哂
已經唔係食唔食得哂嘅問題
蛋糕麵包呢啲嘢食升糖指數好高
佢日日整日日食
驚佢妊娠糖尿咋
應該唔係塞比小熊貓就係比老爺奶奶

其實wfh姐 唔係個個狂整麵包掛
食物黎 又唔放得耐

Mira啲裝備又冇蝦乾咁勁 又唔似佢咁專登set哂位影相
但啲嘢食睇落真係開胃好多 起碼唔會蝦乾咁扮哂專家
唔係特登想比較
但係wfh唔係一個好好嘅機會試煮其他菜式咩
好似明思咁整下卡通便當
學嚟第時整畀蝦毛都好呀
其實白麵粉加工咁勁GI咁高真係唔應該日日食
蛋糕麵包都係高溫烘焙就算唔落添加劑唔多牛油白砂糖都唔係咩啲咩健康嘅野
不過佢嘅understanding應該係
冇肉=健康
mira整野食雖然有時份量驚人,但好似幾好食咁
蝦乾到底明唔明
食肉唔一定唔健康
驚肉多脂肪咪食下瘦肉
唔一定餐餐据扒咁
你食麵包入面又糖又添加劑仲唔健康啦
新片個雞煲好似幾正
整化妝綿有幾crazy idea
覺得雪姨真係好識搵錢
識朋友好似係借對方上位搵錢咁
佢講得出既KOL全部都同佢有錢銀關係
互惠互利
好似好少真心咁 做咩都係為左搵viewer既錢
對佢好難提起好感

唔會kick係假眼睫毛中間真係唔係好信 一抹個下實會Kick
同埋Mira用呢啲碟裝蚵仔煎好有台灣街頭小食個feel
唔係下下用LC碟就等於靚㗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞