召喚痴線西(87) 善用不推文回覆

1001 回覆
29 Like 4 Dislike

@pkj
醜樣左好多依個style佢真係搞唔掂 好驚嚇
係 個人好自私
個格又唔好 見到仔發哂老姣咁
但真係幾肯定無結婚喎
係,不過audrey好似del咗ig?
條女大學偷rm錢 比人杯 係人都知喇 仲有佢之前中意一條仔 送上門跟住人地唔要佢 喊哂咁 聽人講佢係搭飛機送上門
蝦乾就係正中裝備撚
冇左堆碗碗碟碟仲點扮賢妻良母啊
整色整水都遮唔住你惡劣既手藝啊
真係唔明白點解唔虛心d認真學整甜品煮野食
終日沉迷於自己創造既世界入面
好似有精神病咁
見一次講一次
真係何來的自信啊
隔夜飯都嘔岀黎
明明有請model影但自己都要衝岀黎仲要好趕客
蝦乾唔同
起碼係用真LC
唔知有冇人講過 追唔哂po
bbg個店主如何 我只係見佢啲衫賣得貴過人地好多
一件t shirt 699 799都一班妹妹狗衝
有冇絲打可以幫手整合吓呃ki賣減肥餅賣到開舖買樓既事? 我冇follow開佢唔該晒
推到俾人知 唔好再養呢啲唔讀書 賣來歷不明野既mk

[傳銷狗] ig女神呃妹豬錢呃到買樓 周身名牌
https://lih.kg/1955679
認真喎 每樣嘢都係貴過人哋起碼200蚊
我知道之後都係喺佢度睇啱嘢喺人地舖買 都唔知點解仲有咁多生意
二手中古佢咪買真野囉
極度懷疑佢啲手鏈頸鏈鞋都係假野
係咪想拍條片講左recruiter 好好搵賺到好多錢買名牌
係好搵既 但個個一定唔會係呃nes你囉
你睇佢介紹啲袋同扮專家講bv條片
就知佢扮嘢能力高到連自己都呃埋
見到佢仲扮luxury goods 專家就覺得依個女人好恐怖
大女好似盧覓雪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞