召喚痴線西(87) 善用不推文回覆

1001 回覆
29 Like 4 Dislike
好欣賞mingsze
睇得出佢兩公婆好錫羊羊 又教得羊羊好好
https://instagram.com/0517_studio?igshid=l3yexyuvims

見到呢個黃色既IG page,多數介紹時裝同本土音樂歌手!痴線西快啲支持!
成日都bbbbbbb 好搞笑
明思好靚女
邊一隻字令你覺得個絲打對你起鋼其實
伸手黨仲惡人先告狀

我建議日後有人問低能野直情唔好覆
覆佢叫佢自己google
比埋keyword佢自己search都叫起鋼
佢成個形象都好好
要講唯一污點真係就係同火雞姐係frd
首先我唔係個位絲打
呢個世界得一個youtuber叫kat?
係咪要識哂所有youtuber先可以參與討論?
啱啊 你覺得條問題低能咪直接唔好覆
唔需要係到叫人自己去youtube search
其實好多kol
都會同大家所謂”唔鍾意嘅人”fd
人哋揀得佢做朋友 一定有佢哋嘅原因
唔使下下講污點嘅⋯
明思見到自己朋友俾人咁講
都會唔開心
邊一隻字令你覺得佢起左鋼
你未答我
佢朋友係賊婆
唔通因為佢係mingsze朋友 驚mingsze唔開心就唔講得咩
老實講 我又無中意mingsze中意到呢個情度

阿珍姐究竟qua咗乜春tine
係咪訓教嗰8個鐘就當係
可能係個”
我唔係個位絲打wor
我覺得佢無問題

人地跟你煮咩香蕉pancake煮到燶撚哂仲repost係自己ig真心想influence人見到燶哂就叫人咪撚食再煮啦致癌呀
所謂嘅”influencer”

屌佢個香蕉pancake emiwong一早係youtube教過 點知庚姐又拍 跟住係咁repost d人整完tag佢話thanks for YOUR recipe
人地講完加粒膠
佢就覆人粗口 奉旨一定要答咩
邊個態度差 仲要有人幫口話成句都差
我唔係當時人都睇唔過眼
伸手黨多到呢
火雞姐真係人格有問題喎 以前欺凌偷人野 而家做傳銷 真朋友唔該勸下佢回頭是岸 當然火雞姐有問題 又冇話明思都係咁既人 唔洗overthink
又嘈交咁小事都要可以嘈
唔知Kat YouTube問下好正常姐
但有人答完又話人地起晒鋼又係乜事
咁撚小學雞
其實我想講我都唔知邊個KAT
不過我一搵完youtube
第一條片就已經係佢地講跌蛋漏奶
就知係同一個
咁佢朋友真係有問題真係咁fd就叫個賊婆回頭是岸啦 因為佢係黃就要理埋佢會唔會唔開心先講得係jm9
LM
連登冇一個po歡迎伸手黨
仲要惡人先告狀話人起撚晒鋼
明明google 一search就有
search完唔firm再cap圖上嚟問唔得嘅
連呢少少時間都想慳不如唔好八卦

點解可以咁核突。。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞