召喚痴線西(87) 善用不推文回覆

1001 回覆
29 Like 4 Dislike
呢個係佢特色黎 書面語口語夾雜
口語得黎仲要有啲閪味

又要回帶“晨早已用緊”
點解分手
屌自己比左成3舊水買,你老母
其實我覺得燒車都幾好 玩遊戲反應又快 又唔會尷尷尬尬咁 起碼好過依家個新組合 唔明點解果陣咁多人要鬧燒車
唔明買佢地d相既人咩心態
其實可能係佢條仔唔想出樣

利伸:好撚憎一眾beggar
佢笑鳩自己條仔個英文名叫Fortune好老套
係嘅人地無好似你咁改個餐具名fork啊chopstick咁
邊夠你型
同埋佢條仔介紹完自己之後屎盤特登捲哂脷再讀多次真係好作狀
講野懶音極多 仲係咁chok英文
睇到一半頂唔順放棄
佢條仔自己ig都有幾千followers唔想出樣我唔信囉
好好奇 佢同外國人點介紹自己?Hello I am Spoon?

成日都唔明呢班女權撚點解要用賣相推廣女權
Spoon? What Spoon?
仲好意思笑鳩人老土 其實同Sky 啊Wave啊River啊Dick啊果d差無幾㗎咋
屎盤
女權係講緊男女平等,女性平權
加上關賣相咩事
https://www.instagram.com/tv/B-ejScKASb4/?igshid=imf93tz02atk
睇完段片覺得佢男朋友性格都幾好,好錫佢咁,其實都唔係唔公開得丫
2月到而家都無再更ig
仲有呀Spoon Chan 陳庚佑 屎盤 唔好以為無人記得你幾個月前當大家係外面打生打死果陣你賣廣告upload底衫褲相呀
叫你幫下手放文宣叫人出去你條撚樣都扮睇唔到
食屎啦屌你
有無人知spoon邊間中學
唔知係咪記錯
我記得佢同hanatam仲有易拎都係讀玫瑰崗
spoon有可能記錯
但後者應該無錯
你諗下班醫護日撚日喺醫院做到死
連翻屋企抖翻一兩嘅時間都未必有
仲咁自私出街玩?
你去郊外係直接飛去座山?
中間冇搭車 冇行喺條街度 冇同人接觸?
醫護已經出咗好多相講明
佢哋stay work 我哋市民stay home
唔該你唔好咁撚自私淨係諗自己
出街就有機會受感染 然後再傳染俾人
留喺屋企係最好嘅方法
唔撚該唔好再加重醫護嘅負擔
我都覺得 睇片牛生份人正氣過老泥spoon多多聲
之前睇佢IG啲相 老實講唔算好靚仔 不過大隻 個樣又老實 spoon真係執到 見到痴線西成日令佢同埋spoon個ex比較 其實佢都唔係好醜樣啫
其實搵到個男朋友肯下下做instagram bf、食嘢相機食先、拍拖為打卡,都已經好唔話得
我都係咁講 老泥spoon一定係一杯咖啡都影十九萬張相嗰啲人 仲有睇得出牛生真係好愛佢 但認真 聽得出佢同老泥spoon啲愛係唔balance 佢愛spoon多過spoon愛佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞