召喚痴線西(87) 善用不推文回覆

1001 回覆
29 Like 4 Dislike
Airspace都一樣 原價百幾二百蚊
有冇咁等錢洗
整咗好撚多

想屌佢
一聽到佢片頭"唔好笑我把聲"個句即刻大笑左
好可愛
有人留comment問佢係咪一世講嘢把聲都要咁(類似)仙仙咁都有人恰
蝦乾真係好撚黑人憎 又想暗串人
但佢回應得好好 大方之餘又幽默
佢個fd好應該學下 呢種其實係智慧嘅表現
嘩primark有d離譜喎
去過都知d衫有幾平
冇剪牌仲可以隨時換返錢
一件t shirt都唔洗港紙三十蚊
咪玩啦條友 著唔都賣130
係呀 冇對比就冇傷害 仙仙加油中意睇Cyn can cook多過Alice in Kitchen
手足好比心機訪問黃店
大家記住subscribe
CLS
https://youtu.be/p38fri1kVMI
佢成套裝備都唔見得有幾實用性
本身都想試吓整,但唔鍾意飲咖啡
因為材料簡單又好飲 仲可以消磨時間
好似前排個個都拍口罩妝咁
屌咪又係全部都用個薄身啲嘅底妝同上多啲碎粉
其實睇左咁耐 反而覺得仙仙把聲
本身已經係咁雞仔聲
雖然個陣個個都屌佢把聲難聽
但佢會改 會專登壓沉

反而蝦乾真係好撚自大
唔識讀仲叫人自己上網搵驚畀人鬧
其實我覺得邊個拍住蝦乾 我就會對果個人加分以前唔係好鍾意cyn 宜家反而覺得佢幾真幾可愛
蝦乾真係唔柒唔做 又以為自己好知性做返自己 唔好再扮賢妻良母啦
佢條條片都有人留言攻擊佢把聲,勁撚煩 唔中意做乜睇 我覺得無問題佢把聲,好過老牛聲 (黑咪真係一開聲已經頂唔順)
黑咪真係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞