召喚痴線西(87) 善用不推文回覆

1001 回覆
29 Like 4 Dislike
咪撚係
今次仲唔係i❤️hk Police 咁
出街比人屌9開黃唔黃撚事
上個post有人比人屌9偷食
但有人話佢黃

真係免死金牌咁玩
點解屌佢出街真心唔講喇
講到都口臭
但咪撚郁啲就拎「佢係黃」做擋箭牌啦
其實如果你有少少關心啲醫護嘅同理心就明點解大家咁大反應
咪係囉,家陣絲打係屌班KOL姣婆守唔到寡,
唔聽前線醫護勸Stay at home,個個突然愛上行山,唔戴口罩影chok相為呃like呀,萬一出事咪增加醫療負擔囉。

係呀個山頭無咩人呀,咁佢唔洗出街接觸人群搭車去起步點?搭直升機land落山上面然後行山呀?
影響生計
根本賣相賣到買樓就唔係一件正常嘅事
佢讀書咁叻又有法律學位點解唔正正經經做律師 post政治嘢唔post自己相就影響到佢生計咁佢咁辛苦讀咁多年書為咩
Okay 佢曬冷都無問題嘅,問題喺連咁簡單嘅嘢都整唔好,仲要扮專家教人整嘢食...
其實 到底明唔撚明
無論你去邊都有機會傳播
因為啲病毒係會停留係任何物件表面
你會搭𨋢 搭車 去共眾地方
同係咪同路人無衝突
都係嗰句 唔好加重醫護負擔啦屌

唔知呢條女乜水啦
但你唯一收入有影響咪諗其他嘢做囉
你好有料嘅話 留係屋企唔會局限到你架喎
尷尬囉
其實病毒係唔會揀時機去入侵人既身體你可以落街買份報紙中 亦都可以出成日街先中
幾個月都唔出街就冇可能㗎啦 只不過如果冇乜必要就唔好出街 好似佢咁 依個時候行山係咪必要呢?你睇張相好似冇乜人 但佢搭車段路程中間接觸到幾多人你有冇諗過 加上你都知最近突然好多人行山 你又知個山頭冇乜人
仲要佢都算係kol 行山唔戴口罩不特止 啲人睇完又學佢行 香港有幾多隔離病房都冇用啦
大前提係直升機都要無人駕駛
好撚柒嬲就係點解成日會覺得冇乜野
今次武肺真係好大獲
死咁多人
全球中撚曬招
有啲人口密度低嘅國家都閪爆
同埋隻毒都進化到冇病徵
日日新聞都有唔同人出黎講叫大家留係屋企
唔好睇少啲毒
但硬係有人會覺得冇乜野
去冇乜人嘅地方點解唔得
香港有咩地方冇乜人
連墳場殮房都唔會冇乜人啦
真係凳啲醫護慘
守得咁辛苦仲要救啲咁嘅閪人
盤滷水一定好淡唔入味 不過今次有肉已經好好
佢真係有鋪癮扮專家
明明教育系畢業 除咗實習之外都冇教書經驗
扮乜柒
呃完先買到真野
死啦,其實你地講,我先留意到個碟原來係滷水黎
呢張相係18/6/2019 post
Emilia係講自己做左好多文宣
間唔中po自己相都畀人鬧
唔關武肺同自我隔離事
FC吓先啦
屌緊上面個個呀
話去冇乜人嘅地方有咩問題個條友
我冇話過個家姐唔夠黃
只係明明佢係可以避免唔使出街唔使返工嘅廢青死都要出街,以前又唔見佢咁鍾意行山
你又知個山頭無乜人
講緊波仔個家姐
我意思係佢咁叻唔賣相都唔會影響生計
Sorry 我講得唔好 但係我真係好憎啲電子妓女
點會冇時間呀個家姐
以前佢淨係日日睇Netflix 聲稱唔使出街都好開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞