水晶撚入黎(9)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike

想請教下呢d綠幽靈靚唔靚 新手想買
係咪新手都好多會去crystalfxxx買野
其實最緊要都係買完中意,新手總要交下學費
我以前都喺度買過紫水晶
雖然唔覺有咩功效,但嗰陣戴既時候覺得幾靚
後來睇多咗,發覺呢種夢幻紫晶其實唔值咁貴
再加上之後追其他水晶,慢慢就少咗戴

Btw, bearbear有d水晶都幾特別架
之前佢入藍線,都係好少實體店會有
而且店主好nice
感覺佢係真心自己覺得好先會入
天珠我唔係好識欣賞
有冇得分享下
雖然呢間唔係黑店,但覺得性價比真係比較低
佢既貨比較貴,而質素唔係話好好
有人話有功效亦有人話冇,我自己買過,戴完冇咩分別
同埋以前我去買又要特登預約,時間比較難就
所以如果性價比高緊係去西九車仔
想有功效就去Pristxxx,比多少少錢件貨又靚又有能量
當初覺得P記的確有d貴,但買完真係有功效,覺得值哂
而且每次去睇都覺得好舒服,佢好有耐心,又唔會sell你

Btw, 師兄可以分享下買咗咩天珠嗎?
本身想買寶瓶,不過見到時已經賣咗啦
叫佢入返就得
而且p記服務好
成個購物體驗我覺得值
cp可能人太多服務趕唔切
合成不了
中間我好滿足了
我想玩一段時間啱啱訂呢一堆
玩下先再買
因為有陣時好驚唔知自己想要啲乜嘢
你點養呀
我淨係入咗白晶碎 晶洞怕運送麻煩
你唔好引我
老花我都係同你講完先入
舒倶萊我都中意
不過我見淘寶有啲封面好靚
但係入到去又冇一條合眼緣
有無人幫襯過crystal_natuxxxxx?覺得點?
Bear係邊度㗎 上網揾唔到
橙月呀
其實戴咗呢d水晶一排先都好啊
始終水晶戴得多,有人氣會更加靈動更加靚
其實我冇特別一定要擁有咩水晶,好多都係緣份
好似之前講既黑珊瑚,都係無啦啦ig見到就結緣
有段時間鼻敏感好嚴重,又睇啱蜜蠟買咗
之前m痛,又咁啱見P記番貨紫牙烏就買咗
有排可能身體好又運勢幾好,冇咩晶石特別吸引到我想買
所以有幾個月都冇入手過

我自己最中意用鼠尾草淨化,不過都幾麻煩
所以兩三個月先做一次,淨化完既晶石每次都能量滿滿
平日就晶碎或者閃靈鑽浸水,比較方便
metoo
喺觀塘架,但唔係幾近地鐵

有冇人依間買過?質素點呀
另外想月光石靚啲有冇話紫晶洞/白晶簇好啲?有冇推介邊間高性價比
香港邊到有原礦原石賣?
上面有人話用藍晶可以養靚啲晶
我都打算得閒入舊試下
有無人幫襯過 Vanfungems?覺得啲水晶質素點?
咁出名 都錯
原來有分別 我有個晶洞仔 啲光係強左既
龍哥就識

如果相中質素25000大家點睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞