水晶撚入黎(9)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
邊間咁貴
想買條水晶送俾人,想問下邊一種水晶會比較百搭?
masalatrxxx 就圖入面果間 不過啲野幾靚的
最近賣緊300$左右既戒指/大大粒裸石
裸石可以免費幫你織手繩/頸繩
男定女 有無話鍾意咩色
有冇預算?
摩根石我覺得係一個幾唔錯嘅選擇
消磁自己覺得冇乜特別所謂
就算真係要做買一包碎石都可以玩一段時間
都係幾十蚊嘅事
其實普通水晶好似冇禁忌
自己淨係盡量少俾人摸
平野就揀摩根石 唔需要揀好清的 有少少紋都好靚

預算高啲就揀碧璽 呢隻唔同價位唔同級數
你比個預算我 再搵圖你睇

如果你信功效既話 係啊要消磁
你買舊魚眼/紫晶簇/白晶簇比佢應該都會開心
300$左右可以買到舊岩岩好放到一條鏈既
唔信功效都可以買啲鼠尾草/聖木燻啲水晶 會令晶體清啲

禁忌既話去完醫院墳場要淨化囉
我就唔信既 始終都係埋係地下既石頭一舊
預算大概400以內
求圖參考 thx
預算大概400以內

咁樣自己覺得佢幾好嘅選擇
唔貴 兩三百蚊已經唔錯
顏色亦都鮮艷適合女仔
想要大珠就揀樓上果條

想要晶體清啲就呢啲 不過相對地會細粒啲

摩根算易揀 唔好買到膠珠就係
車仔d 晶會唔會要入洞淨化成個星期先啟動到d 能量
不過如果都係冇的話,成千蚊就好肉痛
所以雖然都覺得靚,但貴價野都係唔敢入手

我去車仔幾次,feel 到有感覺嘅得天鐵手串(拎上手有頭暈)同紅紋(有刺痛感)
一時話自己做市集起家一時話自己開廠
一時又話搶到貨返黎賣 最搞笑做埋海外批發
請問佢有幾多個角色 同埋係咪有精神分裂..
而家係唔係玩緊角色扮演
其實我咁講係因為係車仔檔任你揀任你甩成粒鐘都無人煩你阻你,如果你咩都感應唔到都照買,然後買完又呻話似膠珠,我覺得咁樣係自己攞黎,唔係店家既問題。

本身係麻瓜又唔會因為買左條手串而變到有感應
新手想平平地玩下,$280買唔買好
其實唔係淨係講車仔既水晶, 邊間舖買都可以啟動能量
始終喺你買之前接觸過咁多人, 多多少少個磁場都會被影響
有時覺得因為咁會比較難feel到個能量, 所以買咗番去要淨化下
我自己都會用骨幹白水晶以打圈方式啟動下
當打緊圈嗰陣好明顯會feel到能量, 會有刺刺地咁
尤其幫拉利瑪啟動嗰陣, 真係會藍咗同埋d海紋出d
上面有人講會貨不對版

唔識睇叫唔叫靚
拎返黎嗰陣無咁藍,擺左上個紫晶到啲藍光勁咗
開頭諗係咪自己心理作用,但比左個朋友睇佢都話藍左勁多
我諗我知你講邊間,之前問過佢條綠幽,要三千幾
前排入手嘅超七同草莓,陽光底下睇好靚
想問鼠尾草點用?
一手拎住條水晶,另一手係下低燻下佢?
但係多棉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞