水晶撚入黎(9)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike

有無人見過白超七?
Adelx 話全港獨家,但都唔知係咪真
唔知係咪又搵其它晶扮超七。
髮晶黎
白髮晶?
但佢講到自己獨賣
就咁睇似淡金髮晶

白髮晶唔係咁
銀髮晶又無咁黃

依家超七只係一個商家噱頭,可以自己google下咩係超七
專家們請問呢條咩黎?唔該曬
明明upload咗圖但唔見咗
其實我想問下戴係手同戴係頸既分別大唔大
無事 見到串珠黑黑白白咁
我自己覺得唔大
戴手定頸我既喜好係睇輪脈,當然功效都一樣
例如海藍寶係對喉輪,就比較中意戴頸,比較近喉嚨
而黑碧壐對應海底輪,就會戴右手,相對近下身
不過我以前問過賣水晶既店主,佢話手串比吊墜功效更加好
好唔鍾意戴野係手 所以想戴頸多啲如果差唔遠就好
知唔知咩黎?親戚比
唔似水晶,膠膠地咁

自己都幾鐘意黑銀鈦,不過好似冇咩人講黎隻水晶
//三輪骨幹水晶內含七種共生礦,被稱為 Super Seven Quartz(或 Super Seven、超級七),七種共生礦包括紫晶 (Amethyst)、白水晶 (White Quartz)、茶晶 (Smoky Quartz)、黃磷鐵礦 (Cacoxenite)、針鐵礦 (Goethite)、纖鐵礦 (Lepidocrocite)、金紅石 (Rutile)。//

惟一稔到嘅喺佢喺白晶底嘅金紅石所以咁嘅色囉金紅石咪啫喺髮晶啲髮絲
你呢條好靚
Thx見笑啦,我發現水晶黎家野買親都要封頂,唔係好容易心掛掛又哂錢升級
不過我體質唔係好感認到能量
想問吓你哋淨化水晶 用邊隻礦泉水
條黑銀鈦真係好靚喎如果係全順髮更加不得了
唔係今日車仔咁啱有黑銀鈦吊墜,我都冇留意呢隻石,真身有貓眼勁好J
有一兩粒唔係板鈦其他都全順,不過都好滿意了
可以呀
同意 一直都建議大家一步到位
一砲過忍痛買條貴既 好過買完400又追800跟住再追2000
新手一問
其寶帶係手果d水晶手鏈同擺係到果d水晶擺設有d咩分別?係唔係都有同樣功效?

水晶球同柱定簇又有無分別?

新手想入坑玩下又唔識
水晶同擺設功效當然一樣,只能量強弱分別,
不過我冇咩感覺好似冇資格答你
西九ig?
係咪唔講得全名?我p牌仔唔識世界
_cryxxxxplace_
應該估到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞