水晶撚入黎(9)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
分享下幾間買嘢嘅經歷先 排名不分先後
諗到邊間就講邊間
crystal天然
呢間係我喺instagram 廣告見到佢啲碧璽所以follow咗 不過最後無係呢間買碧璽 買咗堇青同坦桑
我係online shopping嘅無親自去睇同摸
不過店主算幾nice 會影幾條俾你揀 知道你大概budget 會再影 唔算會硬推貴貨
坦桑實物就無佢影俾我睇咁透 不過6xx左右一條算係咁吧 一分錢一分貨
透閃嘅寶石級坦桑好少有 之前見另一間舖嘅坦桑好靚但態度問題所以無係佢度買
依家物色緊條靚嘅希望可以一步到位
後未係佢舖頭買咗條紅紋都不錯
呢間就正正常常態度都唔錯 又有實體店 唔鐘意網購想睇實物再決定嘅朋友都可以望下

Crystal gem wxxxxx
呢間都係朋友推薦先識嘅 摩根同月亮都幾靚仔 係post有報大概價位 咁大家可以有個預算先
同埋有工作室可以上去睇貨
不過淨係幫襯咗一次 買高冰摩根 佢之後無再翻高冰貨所以暫時未再幫襯
可惜嘅係條摩根我之前唔小心勾到衫扯斷咗
買咗無幾耐咋嗰時 仲要無影過相
覺得幾抵實物真係好透好靚先400左右鬆啲
會問你手圍再幫你改 態度不錯

西九車仔
最近放低咗好多錢係呢間 入門級推薦
間唔中都會翻下貴嘢 但好快俾人搶哂 之前想買橙七諗遲半秒都無嚕
不過得兩個人做 有時whatsapp問嘢無咁快覆
要買靚貨 有時都係live搶 都係靠快 但搶完睇中第條可以俾你換 (第二條無人搶咗嘅前題下)
利申太懶唔想去門市
我自己有時咩晶都想買下嘅時候 平平哋入手可以揀呢間
明碼實價 有門市 唔洗膽戰心驚問價我覺得幾好

其他無提及係因為我無買過所以無購物經驗分享到

純分享
今日喺水晶舖,隔離有個女仔問要事業戴咩好。
職員介紹咗綠幽靈同綠碧髮,個女仔麻麻哋,又問如果想要埋正財偏財呢?
職員就話可以戴紅銅髮,事業財運都有,對女性身體都好,髮晶嘅力量又強大啲。
過咗一陣,個女仔拎電話出嚟問「呢款水晶旺唔旺事業?」我好奇到底個女仔想要咩,然後見到個職員拎咗紅黃膠花出嚟... ...
個女仔就戴上手玩咗勁耐,最後...佢買咗紅黃膠花...
乜紅黃膠花旺事業咩?係咪我唔識嘢?
點解用白碟影相都比人屌?
條月亮幾錢?好清
咁都屌🤣🤣🤣笑左
想知p記係邊間
條白水月好靚
好似話合眼緣既對自己都有幫助 如事業愛情
我記得車仔答過要
我想問如果想買高質黑髮晶
碧碎 WONG 同 車仔檔 邊間係貨比較好 或者有其他鋪既選擇
呢排stellax做緊真。🤚🏻☝🏻黃金週優惠
可以去睇下支持下黃店
P記都黃 但價錢相對貴啲 千頭未必得
不過店員好人間舖又行得舒服
如果想買條靚嘅綠龍晶咁多位巴絲有冇邊間好推介
自己成日唔識講嘢,又唔夠細心同幽默,好容易俾人嫌棄同話我唔夠體貼唔識為人諗咁
我見綠龍晶啲效果好似幾啱又合眼緣所以想入條
利申:自己負能量重有戴月亮石,早一年多啲係名石堂買依家睇返自知佢啲晶簇係養晶都想買嗰新,thx
見919同923已經有覆過你
每間有各自既好,睇你對高質點要求
覺得P記黑髮晶密髮得黎都幾清晶,不過睇合眼緣最緊要
出面起碼千幾喎
如果想事業好啲,多貴人,應該戴咩水晶?
戴左紅紋1個月同心儀嘅人起起伏伏 有冇人分享下戴左有咩改變? 同埋聽人講會理性咁彈走爛桃花?
利申 新手 好迷惘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞