水晶撚入黎(9)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
你呢條唔算好透
幾MM買左幾錢?
10mm 558 同 8.5mm $638
係邊間買?
10mm primrose 8.5mm 之前淘寶千彩買
喺啊 喺啲光位嚟 我自己個條都喺咁 擺白色底睇喺黃 但擺落黑底就會知喺佢嘅光位嚟 因為啲珠唔喺360度光面 要某個角度先有光 所以當個光面喺後面時 望落會好似黃黃地咁
原來係咁 我宜家睇翻啲黃少左 唔該你
月亮既話木易個啲應該再靚啲 絲打可以追下
新手 呢舊點睇?
幾靚但細
值幾錢?
我有喺佢度買耳釘同戒指呀
有無人買過pink laboratory既水晶?
ig見到d款幾靚,但新手唔識睇水晶質素

我答錯左
唔緊要啦
到咗你手先慢慢影啦
我都有串紫鋰同拉利瑪,拉利瑪既海紋真係好好丁
你條蜜蠟蜜桃色好靚啊,到時戴一排反花好正
手串太耐之前買,唔記得係邊間啦,唔好意思啊
新手想問下呢條鏈既質素,我係ig見到,話係稀有既血滴堇青,我唔清楚堇青石一般賣幾錢,大家點睇?
呢間唔多覺佢有表態,所以唔肯定藍定黃
如果想搵黃店,上面都好多巴絲介紹
性價比高就西九車仔,番貨都好密,又有原石
能量強就P記,價錢亦稍貴
仲有一間比較少人講我又去過叫_crystal_bear
呢間ig同舖都多文宣,性價比都唔錯架
拉利瑪原本我想入好啲嘅
不過太貴所以自己嗰條係中間level左右
我見人戴蜜蠟加拉利幾好j
唔緊要啦
自己想Mark 定係邊間 將來唔會中伏
蜜蠟其實香港多唔多
我見車仔有介紹 但係唔見佢講有貨
自己最近好想買啲有紋嘅水晶
有一種獨一無二嘅感覺
我幫襯過西九車仔同crystalfxxx
Crystalfxxx 有條超七我頭幾日戴左手但右手痺
整體運情好似係好左
雖然貴 但有功效我覺得新手做下水魚都ok

我都覺拉利配白花好好j
同埋拉利,蜜蠟既紋都好特別,又可以睇到變化好正
所以我咁多種晶石最多係蜜蠟,其他通常都得一兩條
另外瑪瑙同舒俱萊都係好特別,你可以留意下

自己條拉利都係中中地,因為好潤藍又靚紋幾千太貴啦
不過拉利可以養得靚,我嗰條戴戴下都藍咗又多紋咗
因為戴起黎有種好清涼好舒服既感覺,夏天我成日都戴
雖然都冇得同高檔貨比,去唔到嗰個潤藍level,但已經滿足

我喺車仔淨係買過蜜蠟吊墜,佢好少番蜜蠟
同埋香港實體店賣蜜蠟唔係咁多,就算有,有d一睇就知係二代,所以我寧願上網買
我都答錯左...
Me too
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞