水晶撚入黎(9)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
上面嗰條無乜礦喎
不過相信價錢會反映出嚟
邊到有原石買?
好似磁石咁
你欠缺咩能量就會被擁有嗰種能量既水晶吸引
自己點計都無直覺選擇咁準
我覺得有
你地沖涼會唔會除左去?因為我會除 搞到成日越帶越鬆
下for sure
一定會除唔敢比水晶掂太多化學嘢可以試下穿4線 戴同除時慢慢‘劣’而唔喺用力扯條橡根
你邊度買㗎
師兄揸車入北極好型!
個境超治癒啊
有時心情唔好我都會聽reiki music, 再手握原石
平時亦會間中去下鄉郊感受大自然舒緩下
但依加疫症下反而逼爆,成日困喺屋企同公司好壓抑
西九車仔同p記都有原石賣啊
車仔有個倉喺上面,大舊d既晶洞,原石都會有
P記我見過細細地,有閃靈鑽,紫晶塊
佢地d貨一水水,每次去都有少少唔同,如果有心儀原石可以先問問佢地有冇
還好啦
請問Reiki music有冇推介同咩原石適合手握同玩

我有獵人牌
成日走入獵區行 人影都冇
上次同朋友去架車卡住左
又唔急冇call sos
原地camping左兩日先有人經過幫手
我最中意係露營
有一種與世隔絕嘅感覺
除左求救call 機之外冇聯絡方法
坐係車頂 望著日月星辰
好治癒
我係Wong's 買,不過其實我應該叫佢做“一舊螢石”,佢有打磨過
不過Wong's都小量原石買

如果我要買原石我應該會睇moon half,唔係話好多款㨂,但我真心覺得佢兩位店主好熱愛礦石
水晶基本上都係睇晶清礦多色濃內含物型態靚唔靚咁樣(合眼緣另計

同一間舖,質素高嘅貨自然會mark貴啲
我係pink laboratory買既,海藍寶個條。5百幾蚊。樣係幾靚,不過見到有啲唔知係咪瑕疵定係「頭」係藍晶石度。但so far 我都幾滿意成品
覺得摩根靚過冰種摩根 係咪好怪
中意普通果種質感
我都覺得摩根有少少冰裂靚過全乾淨
冇所謂㗎
水晶市場價值係一回事
你自己中意 戴得開心係另一回事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞