召喚痴線西(85)善用不推文回覆

1001 回覆
27 Like 5 Dislike
屎盤做咩無啦啦變左英文字幕 之前好似不嬲都係中文
睇黎又想食埋外國人條水
你點知人哋係跟蹤佢?佢搭緊地鐵 公眾場所見到KOL話見到邊個邊個 ig story都見過唔少啦

另外佢d pr禮物係基於佢知名度 咁佢有知名度 喺公眾場所比人認到有幾難呀? 你話影相唔啱 咁唔影相爆話佢同個男仔一齊 你又會話人冇圖9up㗎啦

Btw佢扮單身 入pr禮物 關我9事咩 我純粹覺得你有知名度就會比人要求合照/影你
佢自己講又係逼呀?
唔好嘈啦
好撚煩 多左咁撚多呢個唔講得果個唔講得
Kol老公唔講得 kol拍拖唔講得 kol仔女唔講得
大佬 佢地自己都消費緊自己老公仔女屋企人
你禁入佢地ig睇下 佢地d仔女老公都有禮物收架
好似上面絲打咁講 佢地自己擺出黎比人講比人睇 有人討論真係正鳩常 冇人討論佢地仲驚啦
同埋成鳩日一竹竿打一船人的最多都係驚訝千千多左好多名牌首飾 一句都冇講過佢做雞 上面條友就咁留低一句慢慢笑人做雞都唔知做乜鳩唔中意又要入黎睇
下我覺得好好笑喎
喎洗連笑點都要一樣呀話
catgirl新片
大家睇下輕鬆下啦
睇完記住CLS
https://youtu.be/mlMenskefsI
睇片好樣衰喎佢條仔
有人偷影pkj 三鳩 屎盆果時又唔見話缺德喎
恐男要恐一世咩
上個post有個cm講恐閪男咩真係難聽到

利申 唔鐘意虰 賣傳銷野仆街
er 佢話自己恐男唔係好耐之前講
都係嗰句 佢唔拎出嚟講
其實無人會討論
就正如你唔八卦 你都唔會入嚟
咁係到估蝦乾係咪有左係咪都係逼佢公開佢懷孕?
Hi 特登留言話你知 其實大把人對你冇興趣 search都冇search過你
莫講話睇你啲片 繼續自high keep你個walking
咁我又冇話逼你要同我同一諗法
我都係表達我唔覺得佢曾經恐男同而家拍拖冇抵觸姐
自從unsub咗spoon之後真係冇意欲睇佢啲片
Unsubscribe 佢啦
冇subscribe佢
其實都係果句啦
拍拖唔通今日識聽日一齊咩
一齊得都識左一段時間架啦
咁就唔好講到自己完全0異性埋身
一個都識唔到

佢自己唔提自己感情生活
有西人得閒理佢恐唔恐男咩

另外真係冇人逼佢公開
而家有人捉住佢逼佢交代咩
好撚明顯係佢mon到post知道有人笑佢恐男驚比人屌先發制人post左先啦
無follow過佢
喺ig explorer見到 心諗咩係臨嚟生bb
一入去原來係老泥m 佢啲中文
咁唔通講完自己抑鬱之後唔可以笑?
講完恐男一世都要恐男?
唔好再講KOL私人嘢
落力狙擊返佢哋啲仆街嘢
同落力分享黃youtuber嘅片
佢條女係齊陰果個?
好尷尬中學生咁
呢排D KOL點搵錢..係咪出多啲YouTube
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞