召喚痴線西(85)善用不推文回覆

1001 回覆
27 Like 5 Dislike
原來babygirlo同丁丁都識
係咪又係丁丁fans?
到底babygirlo有幾中意痴KOL玩
係 隻狗好可愛
講真有得你洗十個有十個都唔會介意d錢有幾污糟洗得開心就得啦係咪?
但就唔洗講到要仰慕佢哋咁囉,你有錢係一回事人哋睇唔睇得起你係另一會事,講真佢哋又係柒既咁多年搵咁多錢都洗唔甩陣蝗味
講起易拎
無follow佢好耐
覺得佢好似消失左咁
佢以前大髀有抽脂,但已經係好幾年前嘅事,而家佢瘦係靠飲食+運動

佢而家個妝好睇呀,以前準備/啱啱去美國嗰排太濃
其實icu算唔算都係對朋友好個啲黎
見佢仲有同elaine同好早期嘅Elizabeth 有keep contact
記得陰唇珍之前同Elizabeth fd過一排
又唔似農民咁個個都係期間限定好友
雙眼皮、鼻、下巴、大髀抽脂
講全身我誇張咗sorry,不過都整唔少,羨慕整得咁自然
我覺得佢2016年嗰陣身型最靚,骨架大細控制唔倒,但佢嗰陣都幾tone up,又有abs
應該唔似tina呢種
佔完便宜就走囉
其實Jessica應該性格算無咩野個種 睇佢拍片都無咩人格問題 但成日曬肉同懶係Abc令人睇唔慣
係 同埋個陣有陣少女味
又瘦又高不過個樣生係佢度 佢中意啦
最美的小仙女
條街最靚的仔
Jm9
追完post都唔知邊撚個係衣櫃
不過佢鼻係打針,好似返親去台灣都會打個鼻
其實佢已經成功引起大家注意
得咗啦衣架
衣櫃
其實由六月起d Beggars 都本住「而家呢個時勢都係唔適合出片」就襯機唔出片
但係又繼續日日吃喝玩樂
妝片又無 product review又無又照收product
到而家唔出街佢地都照有product收
咁撚得閒個個係度扮哂生活豐富又整磚頭麵包又玩抖音
呢堆蛀米大蟲黎㗎
Ac s字頭?講野模式一模一樣
好想知佢去邊個醫生到整雙眼皮
真係好自然
Google有,佢全部都係搵同一個醫生做你打Kelly Yang整形就會見倒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞