召喚痴線西(85)善用不推文回覆

1001 回覆
27 Like 5 Dislike
Kayan 係.. 蔡嘉欣?
冇特別唔中意 仲覺得佢啲片好悶 同唔中意佢講野個tone
Ayanna kayan
我又冇特別話唔鐘意suenn
都有睇開heyman片
不過suenn一路都港豬味濃
甚至有藍既爭議
所以感覺上冇咁討好
珍珍話自己唔係賣廣告係純分享啊,話你地唔明佢啊
個陣我見有藍既爭議所以專登留言問左
因為follow開佢見佢會po文宣
heyman又話佢係黃
所以應該唔係
好彩睇開既都係黃
變態先生都幾q 感覺幾好人
冇記錯係果陣d大日子 721 831 1118 suenn都仲會 po ig story 講自己個仔 比人感覺好離地
當然唔會話佢係藍
但會有認定佢係港豬既感覺

Anyway 未去到唔鐘意佢 要追擊既大有人在
有無人有睇pkjenn story,佢講嘢真係好似有障礙咁壓住把聲講嘢又lur

自己諗唔到拍咩片就直接叫follower俾idea佢扮咩無得出街好悶啊,你introvert嚟㗎喎更何況你日日都出街㗎啦,去下買衫,係條街social distance 拍抖陰,再去做gym咁

出完街玩啦,夜晚訓係張床講stay home, stay safe原來e d就係港豬嘅quarantine,真係唔怪得日日都幾十單武肺啦

有冇人睇到mira加好多beauty beggar 嘅黑人牙膏post
屌做乜尻⋯⋯
jm9
黑人牙膏個PR叫Kol出post指令如下:
搓泡 吹泡 閪笑 一鏡到底

好撚柒啊c fu
邊個諗埋啲咁on9嘅橋
睇到好kam
Tommy好似係讀英文系,所以英文先咁好。真心覺得tommy開左個人channel啲片有噱頭好多,有興趣去睇。有時三原啲片真係標題黨,但啲內容吸引唔到人㩒入去,同埋而家入左勁多新人,完全唔似係三原個channel,佢開咁多個channel其實hand唔handle到
佢成世人淨係識抄 抄完唔撚認
香港真係弱智,牙膏都可以咁賣廣告 你老母搵個演員扮牙醫可能仲work,依家睇到想嘔
未瘦身之前已經有整,之後佢再做gym 減肥
人人都係咁同隻狗咁講野
其實佢黃㗎喎
個化妝師都唔知係咪玩佢
化到鬼五馬六
佢竟然有整
一直覺得佢好完美 又靚又叻咁
佢隻眼好大,但係佢個鼻同嘴都唔好睇,尤其係個嘴,好似成日好乾咁,好想幫佢揸潤唇膏
佢出過post 同文宣??
印象中有
唔係想幫佢講好說話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞