召喚痴線西(85)善用不推文回覆

1001 回覆
27 Like 5 Dislike
我都同意
唔係人人想將情侶關係放上台比人討論既真係
而且前車可鑑 分手又要交代 到時咪搞得仲難睇
而且成日曬男友同老公 比人感覺都好差
女人都係獨立少少好D
但spoon個種又要曬又唔好露樣就好似酸
真係sweet點解唔留係心底 一定要放上台其實就預左比人笑比人討論
好似山東係都要拍個大女 係都要曬個女有幾可愛 我睇到都難堪
係咪做KOL就乜都要大大聲講 乜都要成個世界知?
個個都整包 我見到都覺得飽

本身完全無禁過入呢條友度 但見到佢成日喺人地post度留言刷存在感 一入去睇真係不得了
已經唔使評論樣靚唔靚 望佢個樣就肯定佢係公司啲好鍾意講人是非扮上嘢嘅死肥婆
事實係sue個女真係好醜樣喎
講事實都唔得
其實笑人個女樣衰真係好撚仆街
Sorry呀bb女
之後曬完 網民會諗邊個邊個老公係咪食軟飯 係咪男友太醜樣唔見得人 係咪整容點解個女可以醜成咁
又比班道德西屌 到底錯在邊個
大家睇完信息就係好猜測 會演繹 呢D係好正常既反應 真係唔想人地去諗 其實真係唔好咩放出黎 呢D野兩面刃黎
你個女你老公可以幫你加分 但你咁做亦都可能令佢地受傷 網絡生態而家就係咁
真正想保護重要既人其實好簡單
自己行動總比要改變一大堆網民易
點解都仲係要曬要放上台簡單黎講就係你唔曬女曬男友就無其他野好講 班KOL無才能 化妝又唔係叻 只好拎左自己私生活當表演 咁有咩好怪得人
如果話網民有責任 佢地班KOL就無責任咩
但當然 你話網民當中有D諗法錯左就實係
譬如聽到小巴西係做音樂 第一下就覺得佢係食軟飯 hea工一份 呢D係錯
咁你咪講解下囉
唔係勁清高咁留一句將責任推曬比一群人就當自己清泉咁

補圖
個人覺得左邊位妹妹同jade未割雙眼皮前有D似樣

無惡意 追緊佢channel既片
只係討論下如果當時人見到唔好唔開心
乾到成驚舊磚咁 好似掟得死人
終於知咩係冇好感嘅外表
其實我諗大部份人覺得反感係因為佢有男朋友嘅同時又要扮冇異性緣 係咁呻自己冇拖拍
不過都唔排除係啱啱先一齊 未穩定所以先唔公開啦
咩人黎
Ok
摺埋個post了
拜拜大家

你都係想咁姐
唔係衝出黎認八婆亦唔係想屌你道德撚
我係真心想問你咁講呢個post仲有咩可以講
但如果真係部機問題
佢又要拍晒片吹奏自己部機
都幾撚on9
係,個樣望落好硬,好似唔小心跌落地會整爛啲地磚咁
之前做Be好似係蝦乾上司
死谷爛谷咪有囉
都話唔係唔公開問題
係有仔仲要扮單身
佢唔開口埋口恐男 冇異性緣 根本冇人care佢拍唔拍拖
仲要同牛油果一樣係健身教練
我見外國好多youtuber
就算留係屋企都可以拍唔同題材喎
香港個d真係全部包
上星期先講完黎
最近follow咗好多外國煮食ig
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞