召喚痴線西(85)善用不推文回覆

1001 回覆
27 Like 5 Dislike
filter 重到
又整咁多包 小熊貓慘了
下 佢既教練唔係佢條仔咩
做gym做到由教練變男女朋友
我覺得唔公開同扮單身兩件事黎
唔公開人地問到可以話私人感情問題唔答
但冇人問佢佢都會係片/story到話自己恐男 異性緣差 乜乜柒柒
上星期先po完佢個fd bobo 話冇男朋友有你就夠
早幾日又話搵男朋友要搵像爸爸的
唔係好明佢點解要扮單身姐
又揉得唔好?唔係麵包機幫佢揉咋咩
快啲拍拉絲效果片啦如果軟熟又拉到絲嘅話蝦乾無理由唔post架喎
之前又係 係咁po個柒頭wu條仔
其實哩啲面包都唔難整姐...
仲要有部機幫助都冇一次做得好...
有冇咁難整啊...
即係冇天份又要扮有囉....
佢成日覺得自己識煮嘢食
真係好難頂

曾樂彤又教整麵包
我係女人都唔知佢乜撚心態
fine 佢話牛油果怕醜乜柒乜柒唔想公開
收嗲啦牛油果ig之前public 仲會po同屎盤嘅合照
好搞笑地屎盤仲會賤撚到remove牛油果tag佢嘅相
我就真係睇唔到牛油果有幾撚怕醜幾撚唔想公開啦
個排痴線西都有話佢係咪覺得牛油果影衰佢所以係咁收埋自己條仔 冇幾耐之後牛油果ig被迫private埋
我當佢真係保護佢條仔啦 但係有冇必要次次po其他男仔都發哂姣又話人靚仔話人正?我個人嚟講覺得好撚唔respect另一半囉真係
我屋企有麵包機
用麵包機搞麵團再用焗爐焗
第一次整嗰陣都冇佢整得咁柒
其實佢都整咗咁多次
成個過程都係麵包機
跟食譜倒野落去等就得
都唔明點解可以整到咁
仲要po上ig以為自己整得好好
佢有扮單身咩
可能呢個星期先一齊呢
仲要幫手洗碗
我仲以為佢哋兩個會好快散 點知而家仲一齊
我係佢都唔post自己條仔啦,日日俾痴線西笑樣衰笑柒笑矮,就快連個耳仔有冇耳珠都有得笑
Btw朋友唔係仔就係女,同靚女合照就係痴人玩,同醜女合照就係想顯自己靚,同男仔合照就係發姣,想問下究竟佢應該同咩人做朋友?
一路以嚟好多舊痴線西都係講話除非有咩詐騙/抄襲行為,如果唔係唔好再人身攻擊,因為咁樣完全係一個毫無意義嘅網絡欺凌。不過實有一班人衝出嚟認自己係八婆唔鐘意睇就過主。
不嬲都知做KOL係好搵錢,然後chinchin有錢買名牌買樓就話人做雞;
講jade講sue都唔夠仲要講埋個女醜樣;
講pumpkinjenn俾人跟蹤係自己攞嚟;
Jessica講明自己唔係想要咩特定身型,純粹想做運動健康啲,又個個都笑佢大隻、肥;
講Alice又可以笑佢唔俾老公食肉,屋企煮飯清淡啲好似有罪咁,佢老公平時想食濃味嘢係咪唔可以出街食?啲嘢食好唔好睇其實關唔關我地事?結婚開心講耐啲係咪又唔得?
其他笑youtuber笑容奇怪太瘦太肥太高太矮整容呢啲充滿矛盾嘅基本嘢都唔洗多講。
其實真係覺得再咁笑人冇問題可以繼續go ahead,我之前都笑過jessica大隻,不過眼見好多藝人頂唔順網絡攻擊而自殺,就良心發現想奉勸大家幾句。呢個世代最貶低女性價值嘅永遠都係女人本身。
啱啊 就算唔公開條仔 但成日係到po其他仔又係咁話人靚仔唔知想點 當條仔冇道
其實係咪大將軍黎架咋
btw佢條新片教人整減脂早餐 但我一睇就覺得好高卡路里同埋好唔吸引
依排做乜鳩個個都拍煮野食片
冇用過麵包機,想問搓得唔好係咪即係部機本身嘅問題?
Agger同埋部機揉得唔好自己見到都會手揉返補救掛不嬲唔可以依賴部機
呢樣真
成日比痴線西笑條仔係我都唔post
不過奇就奇在好多人都已經知條仔咩樣

下次隔一隔行 睇得好辛苦
下次會留意

大家都知條仔咩樣都係唔想post,呢個世界會笑佢條仔嘅應該唔止痴線西,痴線西識起底可能其他人唔識起呢,

好似吳尊咁,佢老婆咩樣應該有心起底都會知,但佢本人依然係會盡量唔出樣
噢 我又冇話佢一定要同女仔做朋友嘅
只係佢掛住一個保護另一半嘅名號係到remove佢條仔tag佢啲相 又成日po第二啲異性話人靚仔 我覺得咁樣完全睇唔到佢有幾respect自己條仔 有問題拎出嚟講啫
我都好注意女性平權 唔通女人行為有問題都唔講得?
都係個句 如果咁有rules嘅話不如痴線西呢個post改名做「追擊詐騙抄襲KOL之禁止人身攻擊」啦
等陣又見到:「痴線西幾時變到咁低質」
上連登勿認真 大家都唔好咁玻璃心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞