召喚痴線西(85)善用不推文回覆

1001 回覆
27 Like 5 Dislike
Btw想多口問句
邊到nut池話走
見到啲人留言問佢係邊

睇到我一頭霧水其實由最開頭嘅回覆都已經話唔係覺得佢藍只係中立
同埋你地話上面絲打屈佢藍 咁你地屈返絲打係分化撚又點計
利申 冇特別鐘唔鐘意yika亦唔覺得佢係藍 係睇唔過眼上面絲打講兩句中立豬都要俾你地屌足幾版
特登禁入去睇 試咪都西口西面 唔知roll咗機?
個問題係 你要屌佢用5p字同串柒柒咪屌
但唔係屌人個政治立場下話?
用返你個例子 你屌黃店難食 同你屌黃店偽黃/唔夠黃 都好明顯係兩回事
Po埋文宣
提過武漢肺炎
自稱淺黃
都仲要比你條撚樣批鬥
屈唔到人地藍又話人中立豬
膠都廢時比
吾佢老母係另一樣野
我從來講緊用新冠肺炎黎衡量一個之後有講返武漢肺炎同埋有post文宣嘅人係偽黃/港豬 係好on9
佢除咗講咗一次新冠肺炎 仲有冇做其他嘢show到佢偽黃/中立豬?
唔好咁野蠻捉撚住人地一個字講十世啦屌
一個正常少少嘅香港人
應該見證過大陸有幾仆街
聽到大陸為左撇清關係連個病毒名都改埋
有良知少少聽到新冠呢個term應該都會起鋼
而呢位衣架小姐仲要係黃
都用新冠病毒黎形容武漢肺炎
咁有人嬲都正常啦
Mcm見到陳冠希都出曬story屌柒啦
因為冇人接受到指鹿為馬囉
佢之後有冇用返武漢肺炎呀咁?
唔好為咗衣櫃鬧交啦大家 應該追擊返啲真藍絲 黑警死全家 黑警家屬liz
嘈撚夠未為咗個不知名人物嘈咁多頁 咁想知佢黃定藍咪直接問佢
同埋其實每人對深淺黃定義都唔同啦
可能有人覺得支持五大訴求就足夠叫做深黃
亦有人覺得只post文宣同去有不反嘅集會只係淺黃
每個人都唔同定義 但黃就係黃
嫌人唔夠黃 點解第一件事唔可以提醒人做多啲
而一嚟就要批鬥人 趕走人
我係有潔癖嫁
真係接受唔撚到新冠呢個名
全球死左咁多人
啲醫護做到死
然後大陸改個名就撇清關係
我真係勁撚火
唔明點解一個見證事證仲要貼過文宣嘅人
會用新冠病毒呢個term
我諗大家會咁話佢都係因為佢平時無咩點出咩文宣 突然比人一話就repost咗先會有人質疑 係未睇到文宣前我本身一直都覺佢似係中立
對唔住
唔講佢

和氣生財
bethni之前仲托緊女嗰陣又唔見佢做港豬
覺得suenn未必係藍 但係港豬囉
Agger
其實屌佢樣衰扮野煩膠,乜都好,但點解要屌人偽黃?
人地又無借政治水搵食
人地又講左一次,又可以judge人,再講,佢有無借政治水搵食?
你唔好寬己嚴人啦,發生咩事再咁搞,大把人黃變藍架啦
煩到閪咁jer住晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞