召喚痴線西(85)善用不推文回覆

1001 回覆
27 Like 5 Dislike
原來抄人仲諗住買
食屎啦藍屍蔡嘉欣
以前都幾鐘意佢 宜家unfol曬所有野
係咪整過?好奇怪個樣
最奇怪嘅係我睇過佢阿哥個Facebook
佢阿哥係黃

好怕蝦乾呢種咩都要講一餐既人
BB都未出世就懷念得兩個人既時候
佢會唔會太快左D
佢同manson極fd

呢條片二月嘅 其實你屈完人偽黃未?點解你可以用人地講嘅一隻字去話人藍,但見到佢有post文宣就唔信佢係黃咁雙重標準?
一直都有follow佢ig 佢po文宣唔係有呢個post之後先po
唔該你班人唔撚好咁先入為主 屈人偽黃真係好撚仆街
佢個仔出左世肯定日撚日講佢生b點 臭b點
啱呀! 咁冇sense仲學人做beauty beggar (雖然佢轉緊型做baby beggar)
時時刻刻都要同人講自己大緊肚真係好煩
第一眼睇 以為有兩個男人 認唔到蝦乾
塊面同條頸真係瘦到好乾好核突 啲肉扯住曬咁
你指獎學金?我睇佢啲片好似冇乜提過所以唔知
其實唔好再批鬥淺黃or偽黃可唔可以
淺黃同偽黃只要有po文宣都算係我哋呢邊嘅人
你越提高黃絲個門檻就越少人幫我哋
講咗呢句就唔係黃?驚黃標唔比?
你係中意亂屈人喎 冇fc又話自己fc左
有冇人睇到呢條片
頭10秒完全唔知佢做緊乜 仲要好似越嚟越肥
正宗攞個仔黎擦存在感既人
睇住黎啦 黎緊1年有排佢講
仔都未生學人做專家拍咩初孕需知
真係好黑人憎啊
簡直就係 識少少扮代表 既典範
邊度無fc啊衣架自己講新型肺炎
你地屌鬼就代表人地係偽黃?你冇撚嘢下話
人地嘅政治取態係由你地去決定?成班yellow nazi
suenn係本身好易水腫定之前有咗bb未消腫?
咁姐係黑警家屬liz都可以無嘢啦
先唔講佢之後已經係講返武漢肺炎
如果講咗新型肺炎就係藍 咁一直以黎都有post文宣點解唔係黃?
完全唔明點解可以咁斷章取義 講咗一個term一次就俾你地由同路人話係藍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞