召喚痴線西(85)善用不推文回覆

1001 回覆
27 Like 5 Dislike
唔係幫屎盤講說話
但呢個subtitle style好多人用
唔想公開都唔係叫小家姐
大把人用
https://youtu.be/0Oc3uUefCP4

Sunny出左片呀仲有宣傳手足義賣
快啲去cls
無人知呃ki同黃安點解反面
無人知個個COMMENT都負皮條友係邊個

個個post都問
Mingsze新出個po 個飯盒勁有心機
佢地有啲嘔心
Mon貼到
以前好撚憎sunny
而家同路人
以前都麻麻地佢 但睇得出佢係真黃有義氣嗰隻
又唔周圍痴youtuber 有心搞好自己channel

Samantha Lui 都係黃 YouTuber
見佢IG story 同IG post都成日post文宣 鬧政府既嘢
咁佢讀咩 讀傳理唔多唔少都會修啲新聞嘢
Cls
係囉
可能本身想低調而家又逼住要出post 澄清冇扮單身
真係好煩 乜撚都唔講得 講人哋個仔女又話要出去開post話咩KOL第二代 好啦又話唔可以講人哋個仔女咁樣衰 又唔可以kol人身攻擊話好樣衰 咁呢個post唔使生存啦
Lm
總之係一種感覺好乞人憎啦,有時憎一個人又真係冇咩理由

不過算啦大家同路人
真係痴撚線 我係KOL都死都唔認
一來保護另一伴
二來唔想煩
點解個個po都咁多道德撚係啊其實佢地如果係普通人係咩都唔關我地事架 但佢地叫做半公眾人物kol嘛佢地做既野就係會影響到睇佢既今吖嘛 咁佢地成日公開po自己啲野係咪可以比人討論啊嘛?

笑鳩佢地都係因為佢地永遠口講同真係做既野唔同又扮撚晒野姐講真啊 其實唔岩睇既咪飛左佢囉 有時其他絲講既野 我都唔係樣樣岩睇啦 唔想睇個啲飛左佢咪算 使唔使下下叫人唔好再講自己問po又以前係點點點啊各有各講 岩講咪一齊討論囉 唔係咩叫討論區啊

希望之後都唔好再有人因為呢啲野係到屌黎屌去
唔係幫屎盤 但angelamiuz條片咪又係抄人
打diy aesthetic phone case有大把類似嘅片啦 仲要佢啲貼紙係現成買返嚟
人地外國嗰啲係真係自己畫/印啲貼紙 睇完angela嗰條片心諗貼貼紙都要出教學
不過又係嘅 依家簽左經理人唔出多啲片又點上到位喎
會唔會同做金融一樣,呢d title都係得啖笑
嗰個咩衣架公開覆我地mon得好實
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞