召喚痴線西(85)善用不推文回覆

1001 回覆
27 Like 5 Dislike
唔該絲打
其實呢班人有咁多followers應該好好咁用下嚟repost下文宣 幫下手足啦
衣架呀
笑撚左
抖音到底洗咗幾多錢落啲kol到
不論係外國定係香港已經有一堆KOL轉用,聽講話好似每一條片都有錢重多過youtube唔知真假但好on9
Jessica wong都有玩,不過佢無啦啦遮咗大部分片嘅tiktok logo,但有一兩條冇遮
條眉好核突 好似個位議員
唔知佢係咪同blair炒咗
Blair 係佢中學個best friend
因為之前unsub icu個陣見佢del晒同blair拍個d整野食片
然後bIair冇再follow icu ig
但icu 好似仲有follow blair

我一直以為係衣櫃 心諗邊有人叫自己做衣櫃咁撚柒
但係衣架都唔好得去邊
Suenn Wong 本身眼腫,眼皮脂肪厚,割出嚟好易好假
邊個黎?
宜家先知原來佢有整 哇估唔到睇唔出
原來有咁多人有同感,個2條女好似有d偶像包袱咁,但佢邊到彈岀黎都唔知
eg唔好搞死搞屎棍啦
其實你有邊句見到我有屌佢
佢自己講 我描述返出嚟 咁就係無質素?

咁唔畀講嘅 集中狙擊返佢賣酵素啦好嗎?
At least 我一定唔會去佢整個間整
之前見狗妹係韓國整都幾好睇嘅個人諗為
痴撚線同黑警家屬liz一鳩樣仲想繼續撈黃色經濟圈YouTube
Uki ?條友其實好樣衰 都做左kol好耐 係咪yes雜誌嘅Model 化妝個d?

記錯唔好屌咁大力
想問其實微笑嗰陣嘴唇會薄左唔係正常咩笑同講野唔一樣好正常啫
利申唔知佢乜水
Eg 女朋友超假相上佢ig 睇明明係日系,片入面完全無feel
歐陽白露竟然仲係用緊imovie剪片
賺埋咁多都唔買finalcut pro
我唔係講佢個嘴嘅厚度
而係一口開好似醜左好多咁

唔知wow 左未,真係講得好撚好啊 個啲平時好日唔去做gym個啲,依家爆到仆街冚家產先走去做,屌晒你地老母啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞