召喚痴線西(85)善用不推文回覆

1001 回覆
27 Like 5 Dislike
樓上仲有人幫佢兜話會影響情緒所以唔理
想講如果係一個正常香港人
稍為對個社會有dd咁多關心都會比幾個月前發生既所有事影響倒啦
講得岀你打既野根本都好有問題
利申從來冇話過佢藍 但一定係死港豬一隻
哇屌 睇完好撚嬲
姐係佢覺得唔表態係理所當然
但佢既理據係唔想煽動人地
首先 佢知唔知道721 831呢d日子對香港人有幾咁傷害 仲講自己個工人煮飯乜乜柒柒 揀其他日子po會少忽肉???? 722 po會令到佢口中所謂對佢其他生活有興趣既人少左樂趣?????
其次 佢口中既兩邊立場都有去諒解
我想請問乜黃藍係有爭議既社會議題????
我覺得完全冇
中共港共政府警察就係仆街就係錯
幾多人冇左條命冇左前途冇左屋企人?
Sorry 真係完全接受唔倒佢個解釋
其實睇番條片佢好似因為想押韻先用冠狀病毒呢個term? Anyway 有痴線西話佢不嬲有post開文宣,咁就不如唔好再屈人偽黃?

利申 唔係佢fans ,只係唔想再批鬥同路人
佢咁樣答好明顯係中立派
兩邊朋友都有 兩邊發表都聽
根本佢就係一個欠缺分析能力嘅人扮有智慧
兩邊各打五十大板嘅言論
避重就輕 兩邊都唔會企硬撐果種人

講自己煽動人做嘢已經冇腦
冇人叫佢開聲叫人出去衝做前線
鬧下黑警暴行會煽動到人d咩
睇得自己咁重
留名等人護航

唔好再同我講Suenn係淺黃
大家快d同我unsubscribe佢YouTube channel,unfollow佢Instagram!!
屌 上幾頁仲有絲不停幫佢兜話佢大肚乜乜乜
咁大個人都冇少少批判思考去判斷對錯
btw絕對唔會屌你dm佢
你唔dm佢既話宜家就冇依幾張cap圖
好柒啊屌
利申冇訂閱佢哋
三原憑乜嘢做歌手....
佢上娛百狼人殺 聽佢講野都有啲辛苦
Tommy未走之前 又見佢好少拍片
變態先生拍片又有heart好多
譬如嗰個廿四小時連續進食
變態先生食正餐 三原食小食
如果三原拍呢個題材先就冇所謂
但偏偏變態先生拍先珠玉在前就有對比

Btw頭先特登去睇一睇
Tommy平均view數高過三原japan
唔好post大陸狗上黎
近排有個新既黃youtuber叫Giann
之前係ViuTV做過主持
見佢IG由上年六月開始已經有po文宣
可以支持下

https://www.youtube.com/channel/UCe1H007_9kadeAeY5VpZYJQ
agree 真係睇都眼都突
佢老公藍到紅喎
佢個妝好柒呀
可能唔關個妝事
根本就死港豬 離地撚一個
「過返自己應該過嘅生活」啦 Suenn Wong
曾經覺得佢係一個好用心拍片嘅youtuber
都有係度讚過佢
但港豬漠不關心?不了!
繼續整容啦,祝佢長整長有。
Dion下圖個妝咩事?受左咩刺激?
真 之前有subscribe果時間中都有睇
以家unsub咗真係一次都冇睇過
勁似愛麗絲入面個大頭皇后
好似係因為heyman保佢
所以咁多絲打信左
其實唔洗下下逼人表態
家下搞到有表態先係正係好嘅youtuber咁
佢算把啦
武肺冇眼,燒到埋身知驚咪屌777⋯
政治唔會一下燒到自己個疊咪做中立藍囉
呢個本身同eg個奶共妹friend
又加埋自己條女入嚟
喂啊不如開新channel啦
唔好騎劫搞屎棍
召喚痴線西(86)善用不推文回覆
https://lih.kg/1945037
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞