召喚痴線西(85)善用不推文回覆

1001 回覆
27 Like 5 Dislike
無睇好耐 搞屎棍再係比eg咁搞法真係
花生之前仲喺ig話 大家成日話新人 唔睇新人
喂 真係又尷尬又唔好睇呀嘛
你一加加咁多 又唔係有火花
燒車後期難得有火花又走咗而家nut又走埋
完全無睇過
做乜成個蝦乾咁 擺個咁啫?
而家笑鳩佢講一套做一套咁
咁做得KOL 咁唔係應該注意自己言行?
而家又唔係迫佢認 係咁jer恐男做乜?
以前好鍾意睇佢哋㗎,而家個幾個新人真係
原來佢係eg條女
諗緊邊個叫小家姐
笑死 可能當年中文寫返好啲字就夠分
好好笑 佢做乜事
好肉酸 無人識佢呀
嗰個乜嘢Joycelynwyc都係協恩 但asso
佢as so仲以為佢隱隱約約暗示緊自己係讀嶺南樹仁
陰公 而家連整個笑哈哈出黎都比人話成個蝦乾咁
佢講一套做一套又唔係佢雙重標準
佢恐男同佢之後有男朋友無衝突㗎喎
升返上city
呢D係類似舊電影既字幕...其實都唔算咩style 直情係一種最common既字幕形式啦,咁都話抄就太無野搵野黎講啦
得閒叫下春 博人注意啦
恐男都講得出
借番朋友個ac打5p字復我哋啦
見到又係果兩條女真係唔想入去睇 返睇舊片算數
三粒鐘我反而覺得唔錯 起碼肯玩
覺得eg真係要檢討下 可以考慮開另一個channel專比自己同條女/親愛的祖國 唔好夾硬將唔夾嘅人擺落去

宜家諗返轉頭覺得燒車都唔係咁差
無意中睇到佢啲片 都覺佢份人一定係八婆格明明離開咗be咁耐仲成日攞佢嚟打飛機 其實做過be好威咩仲有佢真係好樣衰 靠周圍痴上位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞