召喚痴線西(85)善用不推文回覆

1001 回覆
27 Like 5 Dislike
下 真架? 啲教練會借啲意抽水
有無人睇張嘉殷 佢都啲片都幾好睇嘅
佢個嘴同佢個鼻..好似隻羊駝喺到笑咁
真係好撚樣衰同恐怖
roxwai真係好柒
之前live話唔講政治 做好自己份濕9工就得
港豬到極,同mcm差幾皮
都唔知yanmak鐘意佢啲乜
台灣d觀眾好多都唔鐘意三原
我都覺得tommy同變態先生好過三原好多
同埋三原channel係咁加新人落去
我見到有啲台灣人留言話愈黎愈冇當初個味道
感覺三原好似好想不停用新人黎吸引翻啲人氣,
但愈搞愈衰咁

利申:自從tommy走左靜係睇tommy
Suenn其實冇咩野
唔信佢係藍
佢既片我會睇
覺得佢會真心地review 產品

人地整雙眼皮整得唔夠靚已經好慘
Suenn 勁小氣
之前係佢ig留咗句張相ok呀 就比佢block咗
事源係佢之前有張ig廣告相個caption
一句不漏照copy番佢同pr啲對話
連pr嗰句suenn張相ok呀都照copy落去
衣櫃mon post都Mon到幾貼
狗妹個樣令人不寒而慄
所有五官都執過哂都冇美感
整容都要個人有氣質先架
其實我都唔明點解話佢係藍
我明佢有左唔想情緒波動 於是唔可以太積極參與既心態
好心佢仲未消腫就唔好用紅色眼影啦好似岩岩做完手術咁
yanmak都唔係咩新鮮蘿蔔皮
係咪真係個個男朋友都係ig dm識返嚟?
想知佢個鼻有冇整過
都未夠一年未知成果
次次都識啲矮仔又勁快分手
仲要係台灣呢啲物價低人工低嘅地方供佢出去讀第二個master佢本人都算買嘢買得密,可能佢咁多年做beauty blogger都搵唔少,不過佢一定有啲家底
你唔講我都唔知tommy走左
怪唔之得呢排係youtube好似都見唔到佢地3個咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞