召喚痴線西(85)善用不推文回覆

1001 回覆
27 Like 5 Dislike
屌仲要唔戴口罩
發覺e排班kol全部變哂忽然健身撚,pkjenn又係
講咗幾廿萬次無必要就唔好出街,個個就走去做gym明明平時n年都唔見佢地去一次
外國班fitness youtuber都識叫人唔好去gym,拍下片教人留係屋企做咩運動啦,香港個班真係無腦
明明呢排咁多健身室出事 真係大膽

唔緊要啦呢啲港豬
最多中炎姐
有冇人講過果位小麥膚色既kol?
好似練少一排唔得咁唔講以為佢地有參賽個d,好多gym撚都乖乖地係屋企練,反而班港豬唔識死等睇佢地中肺炎
你指老泥屎盤?
呀關s
好大對眼果個
係咪冇咩人識
其實呢...張圖只係帶出佢有親密男性朋友,其他所有推測都係你哋加上去,原意係想討論佢之前自稱恐男,又何來會有個男性朋友。

點解你會覺得討論係逼人公開關係?邏輯喺邊?無人屌佢唔公開,只係屌佢雙重標準、講一套做一套,不過你班人實會無視,之後話恐男恐一世咩,問題蝦乾喺個零月前先講完自己恐男咋喎,解釋到未?

好喇 可能未係時候公開關係啦?但你唔好唔記得嗰度係公共地方,其他人見到絕對係合情合理合法,亦唔構成所謂偷拍 (咪撚玩啦香港無肖像權)。我唔會話俾人影係老奉,亦唔想討論KOL係咪應該俾人影與否,因爲呢啲爭拗唔會有結論,但任何普通人喺街出現都應該預咗俾人見到或觀察到你嘅行爲,有咩親密行爲唔該返翻海之戀先做。

喂 扮單身又無啦啦唔關癡線西事?最睇唔起就係你班搬龍門嘅連登仔,哦講KOL感情事唔得,講佢哋做咩又得?講明星就得、講KOL又唔得?龍門任搬啦你玩撚哂

明明佢自己提自己嘅感情生活,好自然就會有人記得有人討論,明眼人都睇到佢mon得幾實份人幾有問題,不過你哋慢慢啦蝦乾打手
歐陽白露
前幾個po 唔係有人話佢地ig 扮蚛蟈蟈旗咩
潔膚?牙膏?
冇嘢呀
lm
睇嚟mon得好實
即刻公開有男朋友

絲打係咪追擊慣蝦乾
你應該係講緊ding ding
噚日睇張相明明相安無事,但今日見到條女公開男友就搶佔返道德高地,突然又有返同情心,話人屈人扮單身逼人公開

搬龍門搶佔道德高地你哋最撚叻啦
撈亂了, sorry
係丁丁
Nut走咗?
口罩都唔撚戴,快撚啲中肺炎,唔好害死人
我都覺得個兩條女唔知做乜鳩咁
以前啲片真係好睇好多
依家啲片真係劣左 又唔好笑
個兩條女個樣....
真係不了

利申 以前係搞屎棍fans
佢隻眼大得有啲恐怖
突然覺得燒車係搞屎棍個陣都幾好
pkjenn話自己introvert 出去姣仔 就話佢扮晒野
咁照你地邏輯就唔好笑人啦 唔俾人地今日內向聽日就變外向?要內向一世?

兩個根本都係扮特別想引人注意 一個introvert 一個就恐男,唔明點解突然成班道德撚出黎唔俾人討論,你地問人分手 邊個邊個拍拖 住邊 點解反面呢啲就得既?呢啲唔係私事咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞