召喚痴線西(85)善用不推文回覆

1001 回覆
27 Like 5 Dislike
睇黎冇同天拿散喎
係咪廣告黎
原來nut ig有post到野 話好無奈比人擺上檯
由兩男一女已經開始睇你地 mon po mon得咁貼 其實大家都想比意見你地姐
其實好多觀眾都真係有比認真意見 話覺得兩個女仔唔夾 近期嘅片唔好睇
同埋好似燒車黎咗之後 剪接方式唔同咗好多 啲片質素(唔講內容)差咗好多
好多時收音收得差
仲有其實咁多人 疊聲 加埋大肥講野會唔清唔楚 以前仲會打字幕出片 而家都少咗好多(或者有 但我已經無睇記憶最近睇過幾條都無字幕睇得好辛苦
有記錯sorry)
剪片 剪得好累聚 以前就算幾分鐘一條片都好值得狂loop十幾二十次 最新嗰條不準笑 10分幾鐘 尷尬嘅空檔位佔8/9成 字幕唔係句句有 睇得好辛苦 唔知講乜之餘 有時啲畫面又cut得好快
其實原班人馬真係好忙嘅 唔介意好似之前咁一個月先得一條片什至無片出大家都知過去半年發生乜事 咁樣只會令觀眾覺得你地係咪為出片而出片 特別係eg啲回應 都幾失望吓

Ding 最新條片幫Pkj 個護膚品牌子 Wult賣廣告,聲稱好好用、皮膚好左
但事實勝於雄辯,佢而家皮膚都唔係好掂..冇乜說服力喎大佬...
再埋d
好憎盤屎成日話自己天秤座乜乜乜
可唔可以唔好用自己啲on9行為概括成個星座
佢啲皮膚真係好撚核突
佢真係好樣衰
同佢同一個星座
佢會做既野我完全唔撚會做

利申 唔係星座撚
原來係skin need係pkj嘅
我仲喺ig成日見人賣呢個子嘅護膚品
又話咩天然同美國製造
仲要勁貴
如果大家想知咩叫「睇到好撚尷尬」
真係要入去呢個tag觀摩下

見到佢地以為自己可以好似明星咁吹泡泡吹到好靚好動人咁 真係好尷尬
我真係唔明點解咁有錢都仲可以係爛面
明明可以比錢睇醫生搞翻好塊面
佢塊面真係賣咩護膚品都零說服力
去左睇下
應該係瘦左好多?
今次真係要吹奏阿花
叫人唔好出街 做行山撚之餘
仲話唔down大陸app打機,唔睇cctvb
睇完記得cls

https://youtu.be/NG5ggClx5ak
我會話雪e個條最fail
覺得抽脂好危險
佢入面講dyson吸塵機 叫人唔好買正負零 話好垃圾
而蝦乾就係用緊正負零
不了 唔好俾多d觀看次數佢地睇
見到天拿蝗嗰條成個人起雞皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞