召喚痴線西(85)善用不推文回覆

1001 回覆
27 Like 5 Dislike
兩樣野黎喎ching
有冇人睇ida?
影完人相放上網 迫人公開先係問題囉好無
你唔俾ding岩岩一齊想穩定d先公開嘅
係咁係度指指點點
既然話得kol係有知名度嘅普通人
咁以後佢地收pr禮物就唔好嘈啦
又係度偷換概念
閪就係女人都有
係咪個個拍片上YouTube呀?係咪個個IG都無private呀?
點解又唔見有人講你呀?
KOL真係一味俾小妹妹追捧咩 要紅就預左有批評架啦
笑死
放張相上網=迫佢公開? 公唔公開係佢自由 點迫呀大佬 佢唔回應d人都係估估下㗎啦

你個邏輯我調返轉都啱喎即係佢哋收大把pr禮物 咁比人影相上網都唔好嘈啦
佢減左肥之後幾靚
好似日本妹
其實做得kol都預咗自己會比人討論 有人討論某程度嚟講對佢地都係一件好事?
如果唔想比人討論可以選擇唔做呢一行
去做返一個普通人做份普通工作 唔洗出樣搵食
當然可能有人係對某一啲kol有偏見
佢地做咩都唔順眼 為鬧而鬧
但係你無可能要求全世界人都鐘意你㗎嘛
佢哋自己拎得出嚟講
就唔可以討論?
影一張相 就話逼佢公開
咁你唔八卦 你都唔會入嚟呢個post啦吓話?

如果乜都唔準講
咁大家齊齊狙擊返Yak賣減肥餅
虰虰賣酵素 人哋生活嘅嘢唔好討論喇
係咪要咁 先滿意滿足你哋?
咪嘈啦
真心覺得公眾人物都唔應該被批評
又覺得痴線西好有問題既
不如真係上一頁算
好煩
Jm9
覺得自己好豁達?
咁mkding之前恐姐 唔代表一世都要恐架喎
至少佢分左手咁耐 都真係4-5年冇男朋友
你話好似pkjenn咁話一邊話自己introvert 但又日日出去玩 po個樣po呢樣 就話好笑姐
所謂真性情掛
佢好似讀協恩?
點解名校出身中文都咁垃圾?
定以為去左外國可以係度扮abc唔識中文?
佢個邏輯真係我都唔知點解放張相上網就代表係迫佢 有人sd比蝗丁要佢公開交代咩依家如果因為佢mon po先公開係佢自己選擇黎 佢地其實可以唔mon痴線西po架喎
邊個話讀名校中文一定叻?
讀名校都會有mk 嘅
呢個post間唔時都有人打5p字同錯字啦
如果po張相叫迫
點解痴線西咁耐都迫唔到spoon speak up 又迫唔到pkjenn公開係咪同天堂島個mk仔拍拖 渣ga

係咪有人有人有錯覺痴線西係KOL祟拜區
其實都係屌雙重標準 講一套做一套啫
首先 俾人影私生活相放上網
就算果個係kol定明星都好
都係好缺德嘅事
你唔會覺得做左明星老奉俾人影相跟蹤掛
俾人影相上網同收pr禮物係兩回事
人地出名有知名度咪收禮物
唔代表人地出名就要老奉俾你地影掛
仲要講到唔公開好小器 話佢收收埋埋 扮單身
講真就扮單身都唔關其他人事啦
咁BE都唔係做傳統媒體 本身就係玩多媒體製作,銮傳理/creative media 果啲仲啱啲喇 ,讀張佬都好少去依啲公司做喇
但Dion好似讀BU既Orgc定唔知Pra
仲要係編輯 結果BE d野咪成pat屎咁
紅人唔紅網囉 咪撚同佢包啦
佢自己咩料子自己知啦
串到加返個口先 然後繼續打埋曬啲5p字
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞