FIFA17 Ultimate team討論區(6) 垃圾 EA

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
[quote][quote]諗住今日派完彩試下砌呢兩隊 大家覺得仲有冇得執執

買完試下先
多謝巴打

同埋個人覺得戴巴拿打st 紙做

而家用緊西瓜恩 感覺周身刀冇張利咁 諗緊用轉伊卡迪定迪巴拉好
[quote][quote]諗住今日派完彩試下砌呢兩隊 大家覺得仲有冇得執執

買完試下先
多謝巴打

而家用緊西瓜恩 感覺周身刀冇張利咁 諗緊用轉伊卡迪定迪巴拉好

87 dzeko

買完試下先
多謝巴打

87 dzeko

71pac好似幾慢下 巴打用落覺得係咪搶點同遠射勁?
Sbc 利雲好撚勁

本身用86小豆
轉做利雲抵唔抵玩?

果時儲左卡唔知用左幾錢
應該十萬到
但隻利雲92 wor
收300k

tg: westchui
痴線打20場輸15場
d1跌到d3
比ea搞到仆街
冇記錯都應該輸左10球og
我究竟做錯左d咩

買完試下先
多謝巴打

87 dzeko

呢幾隻用過晒
4321前面成日塞死晒st好少走空冇身位好難打
dybala 用 false 9 可能好d
88 Icardi 勁但冇sm
Dzeko 要識屈身位同唔好要佢跑 專心做2傳可能重好

Belotti 85 都可以諗諗

買完試下先
多謝巴打

87 dzeko

呢幾隻用過晒

普金利雲點睇? 因為hybrid關係都可以試下

買完試下先
多謝巴打

87 dzeko

呢幾隻用過晒

普金利雲點睇? 因為hybrid關係都可以試下

咁不如試icardi屈下角球
3 sm 冇乜分別咁
Sbc 利雲好撚勁

本身用86小豆
轉做利雲抵唔抵玩?

果時儲左卡唔知用左幾錢
應該十萬到
但隻利雲92 wor

而家應該十萬做唔到啦
收300k

tg: westchui
諗住今日派完彩試下砌呢兩隊 大家覺得仲有冇得執執

parolo 擺正中間好撚勁

買完試下先
多謝巴打

好扭得wor
唔怕俾人拍甩 鬆波快d其實都好用
未計佢射親都入咁濟

識用其實撞唔跌
佢個strength假架
上星期冇打wl又唔想打個四場資格賽
season又長期一格
諗住用SBC換in form卡
依家冇撚左
一次過打完資格賽
冇玩一排意甲搞乜
隻漢奸廢撚過屎
對面射6球入哂6球
打到我㷫過火屎
想話玩隊新野姐
有冇巴打試左sbc利雲
幾時派獎
冇玩一排意甲搞乜
隻漢奸廢撚過屎
對面射6球入哂6球
打到我㷫過火屎
想話玩隊新野姐

我都覺呢排漢丹廢左

買完試下先
多謝巴打

好扭得wor
未計佢射親都入咁濟

識用其實撞唔跌

用緊sbc西瓜+dybala借用打雙箭頭覺得幾好用, 可能一快一慢平衡番會勁D

買完試下先
多謝巴打

好扭得wor
未計佢射親都入咁濟

識用其實撞唔跌

用緊sbc西瓜+dybala借用打雙箭頭覺得幾好用, 可能一快一慢平衡番會勁D

但大巴拿最估佢唔撚到係角球成日頂入波
抽左ultimate pack
屌你最高果張係藍斯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞