FIFA17 Ultimate team討論區(6) 垃圾 EA

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
有冇pc巴打有換到艾沙拉維
Sbc 利雲
多仔要83
Sbc 利雲
多仔要83

Reus
有無人對過jackcheng905?
佢揸住全黑咭萊斯 奧巴 丹比利
我揸住保拿斯 梅沙 張伯

輸波腥MSG屌鳩我跑狗

d黑卡隊輸波特別燥底
依家越來越鍾意對黑卡隊
通常都係咁外圍屈遠射

呢隻西game , rating愈高愈難玩,而家我寧願用隊普金

我用隊英冠銀卡隊仲順過用英超100k隊
睇唔明今個星期wl要求 有無巴打解答
Sbc 利雲
多仔要83

Reus

屌咁又冇左隻reus
賣左手頭上隻hummels
歐聯歐霸matchup咁虧既

最近d MM主要係想d人清晒德甲球員,之後佢就出德甲SBC

咁入定啲人先

要入最好入廢隊d銀銅卡

通常要7X能力值 入銀機會大d

話口未完就出左
Sbc 利雲
多仔要83

Reus

屌咁又冇左隻reus

用個幾張if卡好似重平
歐聯歐霸matchup咁虧既

最近d MM主要係想d人清晒德甲球員,之後佢就出德甲SBC

咁入定啲人先

要入最好入廢隊d銀銅卡

通常要7X能力值 入銀機會大d

話口未完就出左

係 都唔prefer咁快
其實marquee matchup要用好多貴卡,但個獎勵好似好奀
其實marquee matchup要用好多貴卡,但個獎勵好似好奀

都唔一定既, 去呢度check啦巴打
https://www.futbin.com/squad-building-challenges

都唔一定既, 去呢度check啦巴打
https://www.futbin.com/squad-building-challenges

唔一定 睇佢本身set到幾高 有啲隊/聯賽高rating球員都唔係貴

係今次歐聯歐霸個獎品奀姐
死ser?

唔一定 睇佢本身set到幾高 有啲隊/聯賽高rating球員都唔係貴

其實今期係team rating 80果兩個要用貴少少ge卡,切爾達果個就只係要70 rating,比錫達斯果個最抵玩,只係要3張金卡,其他用銅卡就得,換番黎果個rare consumable pack中到幾張 fitness 卡都回到本

其實今期係team rating 80果兩個要用貴少少ge卡,切爾達果個就只係要70 rating,比錫達斯果個最抵玩,只係要3張金卡,其他用銅卡就得,換番黎果個rare consumable pack中到幾張 fitness 卡都回到本

我情願今次咁比82 83貴卡佢做
條氣順過被迫買幾仟蚊張炒價銀人廢人
sbc silver pack一包中兩張銀if
點解唔可以金pack中
sbc silver pack一包中兩張銀if
點解唔可以金pack中

幸福唔係必然架
慘得過我全白果
今日病左諗住係屋企打下機
點知垃圾EA死ser
點知垃圾EA死ser

好彩今日冇射波
點知垃圾EA死ser

電話App中曬bug
知唔知幾時玩得番
知唔知幾時玩得番

玩到
點知垃圾EA死ser

電話App中曬bug

我都係,點算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞