FIFA17 Ultimate team討論區(6) 垃圾 EA

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
新玩..想問TOTW 卡點先有??

要買?定抽?

要買?定抽?

做SBC大比拼可以抽最新出嘅,預5-6萬抽一張
或者兩萬買一張82左右唔差既

要買?定抽?

做SBC大比拼可以抽最新出嘅,預5-6萬抽一張
或者兩萬買一張82-84左右唔差既
其實入場先將球員換位有咩用?
新手唔識

CHEM
有時D勁人唔岩位同冇Chem
入場換唔會扣 都係100CHEM
D1 要囉title定keep 住就可打wl?
Draxler真係好好用

If draxler?
有無人玩d冷門聯賽??玩一晚可以9成都英超隊

btw土超好多勁前鋒 hero podolski勁到pk
POTY Alli 勁到on 9
我諗緊會唔會有人試將佢踢ST

英冠銀卡隊 , 艾邦拉荷+大撚賓
EA維護?

係咪有用埋 inform gayle

MLS陳7

係咪有用埋 inform gayle

全隊都無IF 早幾個星期用呢隊連WL資格都拎唔到
EA維護?

岩岩踢4強領先緊斷撚左

If draxler?

正常金 禾夫斯堡嗰張
點解d人開龍門球咁鐘意暫停
幾次都係咁搏咩?
咁鍾意停罰佢等足30秒

應該係轉tactics
我有時比人砌緊都會轉
痴線 中柱 撲到個波係地下碌唔入 頭槌唔頂唔跳唔中
終於腐竹贏左宇宙隊
J重播吖嗱大把錢吖嗱
SIF shaqiri又肥又快 射波成粒子彈咁 痴撚線
希望維護完唔好再delay
Morata 有冇機totw?
宜家黑卡平平地想買黎拍villa
金3都Show沒有資格係正常定點?
金3都Show沒有資格係正常定點?

星期五派
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞