FIFA17 Ultimate team討論區(6) 垃圾 EA

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
抽銅pack賺到笑

點賺?
而家最抵用既st 一定係91 cavani 20萬coin..
除左sm 同wl 得3*
淨計stat 仲勁過94 suarez
但後者貴5倍
用黎打頭12場weekend league 入左18球

sbc cavani 40k搞掂

我果隻做完用黎看locker

新砌
有冇upgrade

if brooks 15 k試唔試下?
冇玩德甲純粹提提你

隻brooks 睇數字幾勁, 但搵唔到15K黎買

15k唔係貴 仲有冇其他可以upgrade

儲下錢cm換tif keita
而家最抵用既st 一定係91 cavani 20萬coin..
但後者貴5倍

sbc cavani 我都有 但兩隻係唔同世界

新砌
有冇upgrade

冇玩德甲純粹提提你

你錢得咁少 都無咩可以做
LB可以用if plattenhadt有埋 free kick
中場82 keita
前鋒85 modeste
cb if vogt / if sule
但後者貴5倍

點解?唔玩法甲?

新砌
有冇upgrade

冇玩德甲純粹提提你

LB可以用if plattenhadt有埋 free kick
中場82 keita

賣neuer 換做totgs fahrmann 好似會有錢淨upgrade
抽銅pack賺到笑

點賺?

中下啲squad fitness, 好運既話中德乙人可以賣10k
抽銅pack賺到笑

點賺?

中下啲squad fitness, 好運既話中德乙人可以賣10k

抽咗10k, 冇德乙人,得一張squad fitness
睇嚟冇乜運
但後者貴5倍

點解?唔玩法甲?

法甲果隊用拿卡錫迪
抽銅pack賺到笑

點賺?

睇嚟冇乜運

有D英冠意甲都OK嫁, 我本身想開德甲恩高斯達特隻中堅, 但抽左100包都無
但OVERALL 我正數既
吹奏多次91Cavani
上個WL 用87Benteke 40場36球 Gold II
Cavani 18場已經27球 91rating24萬抵用到爛
而家應該係最低價位 買返黎唔岩用仲可以賣返出去唔駛蝕 大家快啲試下
想問下大家 處理單刀係睇邊個數據?
上個WL 用87Benteke 40場36球 Gold II
Cavani 18場已經27球 91rating24萬抵用到爛
而家應該係最低價位 買返黎唔岩用仲可以賣返出去唔駛蝕 大家快啲試下

用緊,把握力超高,
相反現實中既卡雲尼
但真係好難match到綠線

應該係finishing
抽銅pack賺到笑

點賺?

睇嚟冇乜運

抽左2次$750銅pack就中德乙布倫瑞克

新砌
有冇upgrade

冇玩德甲純粹提提你

中場82 keita

賣neuer 換做totgs fahrmann 好似會有錢淨upgrade

neuer non-trade
上次抽送包抽中

新砌
有冇upgrade

冇玩德甲純粹提提你

中場82 keita

CM keita換邊隻?
sbc利雲無伏,放心去馬

90 strength係幾撚吸引
不過都係忍唔住手買左villa試腳
High work rate又有速度啲跑動好正

利雲用落會唔會好慢?

ea
想問下點解你地話wl踢40場
我見得25次機會

第2次踢wl,15場贏得3場,懷疑緊自己之前點解可以贏到4場淘汰賽
我見得25次機會

第2次踢wl,15場贏得3場,懷疑緊自己之前點解可以贏到4場淘汰賽

勁果班夠18win 直入下次wl,跟本唔洗打淘汰賽
我見得25次機會

電腦25場

用緊,把握力超高,
相反現實中既卡雲尼
但真係好難match到綠線

8 chem 照用
我見得25次機會

pc得25場,40場係ps4 / xb1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞