FIFA17 Ultimate team討論區(6) 垃圾 EA

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
sbc利雲無伏,放心去馬

90 strength係幾撚吸引
不過都係忍唔住手買左villa試腳
High work rate又有速度啲跑動好正

利雲用落會唔會好慢?

唔會 成日自動出現響合適位置
龍門口炒飛機
有冇D平民隊打課金隊影片可以學下野
打極都攻唔入好無奈
wl 有少少lag果時,就係貴人有作用的時候,根本唔容許你做太多調整
有無巴打對過呢條垃圾屎?
點樣可以令到呢類撚人仆街?

wl 有少少lag果時,就係貴人有作用的時候,根本唔容許你做太多調整

娥媚月頂遠射

娥媚月頂遠射

人地射就入
有無人已經放棄wl
40場 變到為玩而玩咁
又要受氣
d pack次次開垃圾 coins又少

娥媚月頂遠射

wl遠射唔多work ,入禁區博亂好過,我試有遠射能力既89thiago 球球空晒都唔中龍

娥媚月頂遠射

wl遠射唔多work ,入禁區博亂好過,我試有遠射能力既89thiago 球球空晒都唔中龍

mk恩十二碼點射遠柱炒機
3場贏一場就金3
依家輸到得返一場
高手們玩wl係用2隊輪換定係砌1隊最強隊食squard fitness回體架?
3場贏一場就金3
依家輸到得返一場

屌佢老味輸埋
意甲啲人好撞都未至於撞人無犯規呀
3場贏一場就金3
依家輸到得返一場

屌佢老味輸埋

而家先睇到,唔係可以幫下你
高手們玩wl係用2隊輪換定係砌1隊最強隊食squard fitness回體架?

我自己2隊
打極都攻唔入好無奈

有neuer都平民
打極都攻唔入好無奈

我覺得係唔好怕同佢猜
感覺上唔多對手識得善用回後黎重新組織過
park the bus 全速反擊最難打
好似多左人打451/433(2) 塞死中後面 跑2邊
season打幾場都係呢d人
有咩陣對呢2款陣易攻d 本身踢開41212(2)

4-3-3(4)
我屌 2-0追到2-2加時反cup埋你同我計DNF
成日L2護波/校位之後傳D波都傳到離撚晒譜
係真係會咁定係我錯覺
成日L2護波/校位之後傳D波都傳到離撚晒譜
係真係會咁定係我錯覺

鉛球模式
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞