FIFA17 Ultimate team討論區(6) 垃圾 EA

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
屌你老母 巴禾on99 真係有球必應
唔撚想再用黃大仙

有冇咩英超龍推薦?

用緊施治

用過古圖斯,迪基亞,88舒米高
88舒米高最平最抵用
唔撚想再用黃大仙

有冇咩英超龍推薦?

用緊施治

88舒米高最平最抵用

我成日覺得龍門好睇運,有錢升其他位先
唔撚想再用黃大仙

有冇咩英超龍推薦?

用緊施治

88舒米高最平最抵用

巴禾係控球型龍, 咁先好玩
新手傾家蕩產中左90thiago
應該賣左佢換12萬,定留底組隊平均84德甲好
唔撚想再用黃大仙

有冇咩英超龍推薦?

用緊施治

88舒米高最平最抵用

唔明施治d數值點值88
撲救反應位置都係
多比高域 butland 小小
但價錢貴十倍
唔撚想再用黃大仙

有冇咩英超龍推薦?

用緊施治

88舒米高最平最抵用

唔明施治d數值點值88
撲救反應位置都係
但價錢貴十倍

但 butland 間中會派膠

Tradable,起碼都賺返個成本汁100k 已經好心滿意足

上天保佑
唔撚想再用黃大仙

有冇咩英超龍推薦?

用緊施治

88舒米高最平最抵用

唔明施治d數值點值88
撲救反應位置都係
但價錢貴十倍

但 butland 間中會派膠

諗起fb 有個page整左butland派膠特集
新手傾家蕩產中左90thiago
應該賣左佢換12萬,定留底組隊平均84德甲好

thiago食張anchor變全能
屌你啦必入波唔入比條垃圾隊入

我入左半個波
冇中柱都可以彈出黎
d助攻十球有八球會傳左比對方CB
咩逼害bug黎?
人地一隻90 Kane
咩位射起腳都入
波子機總會彈中佢腳
玩到炆
課左金比錢買貴卡係唔同d

我最唔高興既感覺係
人地卡靚唔緊要 卡靚咪人勁
但ea唔係 ea係整廢你個人去就佢張卡勁
搞到我啲人仔場場唔同表現

唔關勁卡事
我勁同普金各一隊
根本用靚卡打都會出事
係隻game問題
只不過你中招個下就對成隊彩色你先有錯覺

Same here

賣左c朗巴爾
用番musa隊波即刻順晒
2-0反cup2-3
而家d撚樣咁鐘意係簡衫個到玩野?
收100-200K PS4

TG: https://t.me/ABC2036
放3m coins 有意pm ps4

Tg: Kinjoelam2017

https://t.me/iamanapple

我入左半個波
冇中柱都可以彈出黎
咩逼害bug黎?
人地一隻90 Kane
咩位射起腳都入
波子機總會彈中佢腳
玩到炆

我最唔高興既感覺係

唔關勁卡事
我勁同普金各一隊
根本用靚卡打都會出事
係隻game問題

Same here

賣左c朗巴爾

真係on99,儲錢買勁人,但隊波仲廢咗

我入左半個波
冇中柱都可以彈出黎
咩逼害bug黎?
人地一隻90 Kane
咩位射起腳都入
波子機總會彈中佢腳
玩到炆

我最唔高興既感覺係

唔關勁卡事
我勁同普金各一隊
根本用靚卡打都會出事
係隻game問題

Same here

賣左c朗巴爾

早幾日增完兵
由d2直降到d5
我唔配擁有勁人

anyway
想買90kane
對過幾次見人好好屈
自己用緊普通都好勁

利:未買過黑
其實而家個sbc係咪好抵做 仲要可以repeat

另外想問下之前拎左個monthly weekend既獎,係3個不可交易既if 銅人,係咪無用

我入左半個波
冇中柱都可以彈出黎
咩逼害bug黎?
人地一隻90 Kane
咩位射起腳都入
波子機總會彈中佢腳
玩到炆

我最唔高興既感覺係

唔關勁卡事
我勁同普金各一隊
根本用靚卡打都會出事
係隻game問題

Same here

賣左c朗巴爾

用廢隊輸:人地卡勁
用勁隊輸:屌又中handicap

loop

另外想問下之前拎左個monthly weekend既獎,係3個不可交易既if 銅人,係咪無用

個tradeable成本成10萬 你話抵唔抵做
出個81 ajax後衛就爽

有心博好野自用做唔TRADE得果隻好過, 我試落untrade出好野機會大...

有心博好野自用做唔TRADE得果隻好過, 我試落untrade出好野機會大...

Noway
我中81 lb
谷撚氣做埋trade中86 cdm
家下賤價直接買冇咁嬲

Noway
我中81 lb
谷撚氣做埋trade中86 cdm
家下賤價直接買冇咁嬲

我第一次做中卡斯美路,第二次中奧巴美羊
兩隻都keep,第三次做中aspas,拎黎做tradable,中阿根廷中堅,再做中黑鬼前鋒
諗緊仲做唔做多次

Tg:https://t.me/kenkawai
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞