FIFA17 Ultimate team討論區(6) 垃圾 EA

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
一街都五顏六色
我D普金撚打條鐵

五顏六色 壓星+底線橫傳 倒模式踢法
反而打d普金/幾張黑卡對面進攻變化會多d

你堅持用全普金定買唔到岩用既黑卡啊?

冇錢買
今星期先歷史上第二次入WL
一街都五顏六色
我D普金撚打條鐵

啲人好鍾意一開波park the bus反擊鳩跑

底線橫傳真係好屈機

打過最過份比佢底線橫傳連入三粒
封左傳球路線都入到
對面用4312or4321就唔識打,但wl9成人用,求救
一街都五顏六色
我D普金撚打條鐵

底線橫傳真係好屈機

封左傳球路線都入到

對住隊又美斯又摩迪就滾滾地
一街都五顏六色
我D普金撚打條鐵

底線橫傳真係好屈機

封左傳球路線都入到

又比美斯頂入又比阿古路頂入
一街都五顏六色
我D普金撚打條鐵

底線橫傳真係好屈機

封左傳球路線都入到

打和都要dum時間,好驚輸咩
一街都五顏六色
我D普金撚打條鐵

底線橫傳真係好屈機

封左傳球路線都入到

全隊TOTY到8X分鐘贏一比零都要角球旗
我明你課咁多都係想贏
但係贏得咁冇膽真係好撚柒囉
一街都五顏六色
我D普金撚打條鐵

底線橫傳真係好屈機

封左傳球路線都入到

全隊TOTY到8X分鐘贏一比零都要角球旗
我明你課咁多都係想贏
但係贏得咁冇膽真係好撚柒囉

一味跑狗+底褲+橫傳=一切
BIRTHDAY韋拿11萬買到好似幾撚抵玩
7CHEM放入德甲陣
係咪好過2X萬買隻利雲返黎
對隻99丙朗真係打到冇癮
比人追和就衰躁底
而家最抵用既st 一定係91 cavani 20萬coin..
除左sm 同wl 得3*
淨計stat 仲勁過94 suarez
但後者貴5倍
用黎打頭12場weekend league 入左18球
7CHEM放入德甲陣

條數你要計既係仲有好多pack呢
我剛剛做完
7CHEM放入德甲陣

條數你要計既係仲有好多pack呢
我剛剛做完

幾銀
意甲已經好誇架啦啲能力 你仲要多黑卡
廿分鐘入你一球禁區頂做既波
洗唔洗走場呀 真係多謝曬
而家最抵用既st 一定係91 cavani 20萬coin..
但後者貴5倍

好鈍喎
sbc利雲無伏,放心去馬
入左mbappe lottin sif 30k, 3場8球
sbc利雲無伏,放心去馬

巴打玩開德甲?

另外點睇if delaney
可唔可以取代到renato sanches
抽銅pack賺到笑

新砌
有冇upgrade

新砌
有冇upgrade

if brook 15 k試唔試下?
冇玩德甲純粹提提你

新砌
有冇upgrade

if brooks 15 k試唔試下?
冇玩德甲純粹提提你

新砌
有冇upgrade

冇玩德甲純粹提提你

隻brooks 睇數字幾勁, 但搵唔到15K黎買
但後者貴5倍

sbc cavani 40k搞掂

新砌
有冇upgrade

冇玩德甲純粹提提你

隻brooks 睇數字幾勁, 但搵唔到15K黎買

15k唔係貴 仲有冇其他可以upgrade
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞