FIFA17 Ultimate team討論區(6) 垃圾 EA

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
我中意大利龍
本身都齊7,8成,咁錯制buy now左隻1萬
好彩我有好多隻辛尼特賣番幾皮
wl又無得揀對手,啲人一入就走玩邊科
wl一開始就連輸5場

有人覺得主場有buff所以死都要主場先開波,作客記走

咁陰謀論

有d可能唔記得啪體卡
我自己就係

咁陰謀論

主場做host
好似係

咁陰謀論

主場做host
好似係

我就無乜所謂,係最驚d人用陰影格仔場

咁陰謀論

主場做host
好似係

我就無乜所謂,係最驚d人用陰影格仔場

我覺得除左script lag果d最壞情況
有冇handicap都幾睇連線
Chok多兩場有著數又唔怕做

我覺得Gameplay 係咪正常係相對既
只要你快過對家就係good connection自然踢得順
次次都係差一兩場先Elite3
今次開個頭都唔差,13場贏10
希望今次上到,唔好對太多toty隊就得
PC撚
一街都五顏六色
我D普金撚打條鐵
痴線架bid到4000走去10000buynow布倫瑞克
我bid到5000都收手啦打算
一街都五顏六色
我D普金撚打條鐵

五顏六色 壓星+底線橫傳 倒模式踢法
反而打d普金/幾張黑卡對面進攻變化會多d

仲有遠射,根本冇得救
用20k中balotelli係咪算唔錯?
有無人中到hazard dybala?!
一街都五顏六色
我D普金撚打條鐵

啲人好鍾意一開波park the bus反擊鳩跑
尋日見盧卡古
跌到九千幾又入手左
識用真係好好用
之前唔識用賣左好多次
一街都五顏六色
我D普金撚打條鐵

底線橫傳真係好屈機
一街都五顏六色
我D普金撚打條鐵

底線橫傳真係好屈機

依家冇人玩小組放毒波
一街都五顏六色
我D普金撚打條鐵

你堅持用全普金定買唔到岩用既黑卡啊?
一街都五顏六色
我D普金撚打條鐵

底線橫傳真係好屈機

依家冇人玩小組放毒波

我有 啲人個個較到隊波最闊 中間好多位
今日同個fd做左個實驗,發現wl server至少半秒delay
我地試搵阿古路帶波,用sandro追,防守方響禁區邊落產,結果進攻方見自己已經響12碼點同禁區邊中間,但係無12碼,只有罰球
腳腳tackle都落返對面腳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞