FIFA17 Ultimate team討論區(6) 垃圾 EA

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
今期matchup做左葡超收手了
皇2巴2 81 全西甲好貴

平時開pack冇留卡?
係巴炒到痴線咁岩我又用哂
圍番起拎張totw唔會蝕好多姐

周中兩場西甲用曬啦 最靚得張alcacer
巴塞連開兩轉 平時又抽唔到
totwpack 又伏味濃

啲大球會唔值錢人點都要留

無啦 抽唔到
阿拉維斯 las palmas 拉科 雷加利斯 畢爾包成手都係

平時開pack冇留卡?

無啦 抽唔到
阿拉維斯 las palmas 拉科 雷加利斯 畢爾包成手都係

做完葡超之後先發現冇曬皇巴
唔係賣人都可以發達

平時開pack冇留卡?

就係唔值錢先留 你賣賣得幾多錢?得幾百一千
中左promes
不過上個禮拜買左86thavin 用。。跌左30k
賣 PS4 40萬 coins 唔包稅

Telegram: nnyykk

屌!!!!!玩左咁耐fifa終於中超正野

不過呢隻rm仲平過90 cam

In game 打cam啦
即使錯位 7 chem 91 > 10 chem 90
禁區攔左3次都重要死彈比對面
屌老鼠
對全黑隊中佢四五次柱
臨尾比佢兩球遠射入埋
擺明造比佢冇仇報
屌老鼠
對全黑隊中佢四五次柱
臨尾比佢兩球遠射入埋
擺明造比佢冇仇報

可以一晚之間d2全輸直降d5
有排追

不過我有d想放左佢補其他位
利伸非課金人士

利伸非課金人士

Now too cheap la
Maybe you wait for next week to sell la

利伸非課金人士

Now too cheap la
Maybe you wait for next week to sell la

ok thx
比Fifa block 左console 入唔到ultimate team 幾時先可以玩番? fifa18 會唔會有影響
想問買教練擺係club加合約%
個教練需唔需要同隊波同聯賽?

比Fifa block 左console 入唔到ultimate team 幾時先可以玩番? fifa18 會唔會有影響

做錯咩黎
If leno 好唔好用 見九皮嘢有交易
仲有if pakpak 88 140k抵唔抵屌
依家d if 又平又好用

做錯咩黎

唔知ah ea就話我買coin
見到成隊跑狗真係喊出來
痴媽筋 又係贏緊3-0突然斷線計我dnf
屌你老母ea
屌佢老母 呢個仆街game如果唔想比你贏 打得幾好都無用
TOTT SBC
準備抽discard
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞