FIFA17 Ultimate team討論區(6) 垃圾 EA

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
上到d1唔打啦 對手太撚勁

打wl遇到d真係勁既 你會覺得season d1根本唔算得係咩

我d1同wl勝率差唔多
Wl頭10場易過d1

點解頭10場wl會易打啲既?

打wl遇到d真係勁既 你會覺得season d1根本唔算得係咩

我d1同wl勝率差唔多
Wl頭10場易過d1

可能一開始個個都打,易對到D冇咁勁既對手
唔係個個都會打晒咁多場,有d人打10場8場就放棄,得番d追elite既人打,所以打到越後,就好易對到D勁人掛
利申鳩吹
新手想玩,想問下依加玩,去到18會唔會冇曬球員,定可以用曬17個save

而加先玩一係課金,一係技術好勁
唔係打wl比人屈到喊

新手剛玩2星期

今個星期連wl資格都拎唔到

剛玩2星期未試過拎wl資格
而家d撚樣咁鐘意一開波暫停?係咩玩法?

睇你個陣係點而轉踢法?

睇你個陣係點而轉踢法?

球員要full chem但唔岩用開個陣式咪要入到去轉 混唔同聯賽最常見
覺得咁做好撚煩

最on9係咩都無做過白等30秒
新手想玩,想問下依加玩,去到18會唔會冇曬球員,定可以用曬17個save

唔係打wl比人屈到喊

新手剛玩2星期

呢兩晚wl資格賽要search勁耐先搵到對手
本身5格signal,對手一入黎就得返1格
放棄呢個禮拜

唔係打wl比人屈到喊

新手剛玩2星期

本身出面online season d2
2月轉玩fut 第一個禮拜就qualify 左
打下wl 做下sbc +bpm過左個零月資產總值已經有700k
平均每日打10場game
新玩都應該好快catch up 到
德甲隊好撚抵玩

睇你個陣係點而轉踢法?

球員要full chem但唔岩用開個陣式咪要入到去轉 混唔同聯賽最常見
覺得咁做好撚煩

無計 通常都係高手先會咁做

我通常20秒搞掂 不過啲人鐘意唔禁resume 等足3x 秒先繼續

睇你個陣係點而轉踢法?

覺得咁做好撚煩

無計 通常都係高手先會咁做

我通常20秒搞掂 不過啲人鐘意唔禁resume 等足3x 秒先繼續

鬼知你廿秒

我d1同wl勝率差唔多
Wl頭10場易過d1

好似跟rank抽對手

唔係打wl比人屈到喊

新手剛玩2星期

唔一定要打wl既
砌下隊打低division都開心

唔係打wl比人屈到喊

新手剛玩2星期

放棄呢個禮拜

d1護級易過資格賽連贏四場

唔係打wl比人屈到喊

新手剛玩2星期

放棄呢個禮拜

我online season打極都係得d3/d4咋
岩玩 d10
砌緊平價德甲
面對住美欺蘇狗C朗小白摩迪馬些扭亞富豪隊

幾次領先最後總比人屈遠射逼和
響外圍9猜黎猜去已經知咩事
岩玩 d10
砌緊平價德甲

我有德法西平均80
每隊唔洗一萬
用黎朋友友誼賽
打div先出勁隊

唔係打wl比人屈到喊

新手剛玩2星期

放棄呢個禮拜

我online season打極都係得d3/d4咋

資格賽真係打運
online又一地富豪隊
唔識玩

between有冇希古恩說明書
成日跑返轉頭
一比直線變相送波比人
唔係今日1點派彩架咩
定我記錯 仲未收到
依家重有冇五分鐘內可以走場?
今日幾場全綠都lag
要護級又驚走左計我輸
玩又晒時間
岩玩 d10
砌緊平價德甲

我有德法西平均80
每隊唔洗一萬
用黎朋友友誼賽
打div先出勁隊

新手求list
totw 31 啲價跌得幾勁,Herrera 跌到64k

因為有totw marquee matchups
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞