FIFA17 Ultimate team討論區(6) 垃圾 EA

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
各位,如果今個星期TOTW, 希古恩係Inform 95 rating, 請問而家張黑咭(93 rating), 係咪會跟住upgrade 去95?

OTW果張會

Thanks 巴打

好難再出wor...
除非入返4 5球
揸張untrade otw都係咁話

見佢啱啱場又入兩球,見外國forum 啲predictions 話佢有機IF

對榜尾刷兩粒姐
新手一問
Motm同totw係咪淨係玩wl先拎到?
冇得用fifa point買?
新手一問

買包抽/用coins買
自從更新左4.5之後就online lag撚仆街(100分有80分lag),而家4.55係無咁lag既(100分有20分lag),但打fifa都仲係lag下lag下,有冇辦法解決?
唉屌好撚想打season同埋u team呀

一樣 season連海外得2-4格
有時打都順 不過唔順比較多
問過hkbn 佢話唔關網路公司事
英文屎無問過ea

次次ut都係中鬼佬得一格紅色
反而season無事 可以連到香港人
自從更新左4.5之後就online lag撚仆街(100分有80分lag),而家4.55係無咁lag既(100分有20分lag),但打fifa都仲係lag下lag下,有冇辦法解決?

強制更新

英文屎無問過ea

次次ut都係中鬼佬得一格紅色
反而season無事 可以連到香港人

去proclub check自己連左去咩ser
新手一問

買包抽/用coins買

抽精英黃金球員包?
唔知邊包係
新手一問

買包抽/用coins買

抽精英黃金球員包?
唔知邊包係

包包都有機中

強制更新

好撚戇鳩
之前未升4.5之前乜事都無
而家一更去到4.5/4.55之後就
有冇得自己downgrade去返4.0

英文屎無問過ea

我係玩pro club果個隨機見到自己得返四格
以前都應該係爆晒格數嫁
btw season有得check格數嫁咩?

英文屎無問過ea

我係玩pro club果個隨機見到自己得返四格
以前都應該係爆晒格數嫁
btw season有得check格數嫁咩?

Ultimate team入面既season先有
更新後proclub同街場踢都係得4格(以前係爆),同fd踢球會就無野
check左係連亞洲都係無用
應該係關ea更新後同(hkbn?)玩家事

和記同pccw長期5格照delay

強制更新

好撚戇鳩

更新完
search好耐先撞到綠格
我諗search十次得一次中綠
重要全黑隊睇人表演花式
真係炆炆地
有時球員個樣同外型太似,分唔清邊個。可唔可以在game setting 做到長期show 個球員名?
而家只是拎著球的球員會show 名
有時球員個樣同外型太似,分唔清邊個。可唔可以在game setting 做到長期show 個球員名?
而家只是拎著球的球員會show 名

應該無 較號碼啦

強制更新

好撚戇鳩

更新完
search好耐先撞到綠格
我諗search十次得一次中綠
重要全黑隊睇人表演花式
真係炆炆地

依家ut season未試過中橙色綠色
反而wl tournament中綠色但係有delay
辛尼特仲有無機會入matchup
抽到兩張80以上

成個月冇玩,一玩就遇到啲咁既傻仔
贏左場波就好似贏左全世界既可憐蟲

我早兩日都係撞呢個on9
輸3球遠射1球og1球鳩吊衝衝衝
打fifa最撚嬲就係比ea造比d垃圾贏
谷住道氣
耐冇用買番隻ddg番黎玩
仆你個街真係好撚廢
辛辛苦苦入4球比人射6下入5球on9到震
已經冇一球係單刀之類

想問可以點搵好 無錢買hazard 換warcott
另外後防係咪唔掂

pedro defending太低
輸3球遠射1球og1球鳩吊衝衝衝
打fifa最撚嬲就係比ea造比d垃圾贏
谷住道氣
耐冇用買番隻ddg番黎玩
仆你個街真係好撚廢
辛辛苦苦入4球比人射6下入5球on9到震
已經冇一球係單刀之類

依家大部份人
都係起勢爆落底
比人封晒
就係咁傳後屈遠射
中左毒咁
可以可以多d人打draft呀
對住d銀卡隊好難做
遠射又好似勝之不武
但佢又5後衛
搞到我想下下猜到入禁區先射
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞