FIFA17 Ultimate team討論區(6) 垃圾 EA

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
做咗三次untrade TOTGS sbc, 中咗Chiellini, tiago and hugo mallo
想做tots kante, 唔係if kante 只計其他七個任,700k 有無得找

呢張唔係tots
意味住tots 仲屈
玩左咁耐都唔知ea 出tots 就會大跌市嗎?

大概咩時間會出tots 我仲留左生日送果個ultimate pack等到時開
loan kante & dele得個5場
洗唔洗少到咁

大概咩時間會出tots 我仲留左生日送果個ultimate pack等到時開

咪又係唔會中
想做tots kante, 唔係if kante 只計其他七個任,700k 有無得找

呢張唔係tots
意味住tots 仲屈

Oops.... 可能之後出果時都已經等緊玩19

做左15次TOTT SBC 冇曬d 唔用嘅 rare player

睇黎個TOTS 任要放棄

呢張唔係tots
意味住tots 仲屈

Oops.... 可能之後出果時都已經等緊玩19

做左15次TOTT SBC 冇曬d 唔用嘅 rare player

睇黎個TOTS 任要放棄

我做2次已經清哂
你做到成15 次 勁
張kante正到
究竟係我上網問題定ea問題?我呢三個鐘都login唔到ea servers
究竟係我上網問題定ea問題?我呢三個鐘都login唔到ea servers

我啱啱先打完喎
張kante正到

成百萬做個untrade

我啱啱先打完喎

咁應該係我問題
想問問大家意見

1. 意甲打雙防中,1隻係尼恩高蘭,另一隻應該用83medel定if parolo好?

2. 法甲打雙箭,1隻係sbc 拿卡錫迪,另一隻應該用90cavani定86加美路好,雖然前者能力高,不過我攻中係ben yedder,加成會差d

求意見
想問問大家意見

1. 意甲打雙防中,1隻係尼恩高蘭,另一隻應該用83medel定if parolo好?

2. 法甲打雙箭,1隻係sbc 拿卡錫迪,另一隻應該用90cavani定86加美路好,雖然前者能力高,不過我攻中係ben yedder,加成會差d

求意見

Cavani with no doubt

之前問過巴打砌德甲
依家轉左用兩隊hybird
有冇upgrade/改善?
張kante正到

成百萬做個untrade

擺舊錢係到冇咩意思
洗左佢爽過下算
反正都半棄

之前問過巴打砌德甲

Team 1: Alli> Eriksen

Team 2: use alves as rb, vidal>muller

之前問過巴打砌德甲

Team 2: use alves as rb, vidal>muller

之前問過巴打砌德甲

Team2睇見都驚比人撞死
做tradable 中咗86防中 自用定留以後做SBC?
賣又可惜 好似哂錢咁
本身有untradable sbc kante 加90萬pc 做唔做kante sbc 好?

有錢捨得咪做囉始終呢張完全第二個層次黎
因為我又唔覺張tots會整得再勁過呢張卡幾多

之前問過巴打砌德甲

Team2睇見都驚比人撞死

Vidal食咩卡好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞