FIFA17 Ultimate team討論區(6) 垃圾 EA

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
今日好多on9係咁拖丹轉身禁區妹成世
今日好多on9係咁拖丹轉身禁區妹成世

skill?

成個月冇玩,一玩就遇到啲咁既傻仔
贏左場波就好似贏左全世界既可憐蟲
有咩西甲左翼好介紹 唔夠錢買尼馬
TOTW pack係咪9成人都中伏

我中85意大利龍 叫做可使用

中oblak都賺唔少

輕鬆中81 hunt
賣都廢撚事 已經discard左
好在本身club有晒d人咁濟唔使點食炒價

送既邊有咁好死

我中85意大利龍 叫做可使用

用保方好過

中左91奧燒賣左廿幾萬
其實點先可以對到香港人?
我次次對親都係鬼佬仲要搵勁耐先搵到
各位,如果今個星期TOTW, 希古恩係Inform 95 rating, 請問而家張黑咭(93 rating), 係咪會跟住upgrade 去95?

咁C朗囉
各位,如果今個星期TOTW, 希古恩係Inform 95 rating, 請問而家張黑咭(93 rating), 係咪會跟住upgrade 去95?

OTW果張會

咁C朗囉

蘭尼囉

咁C朗囉

蘭尼囉

蘭尼好易傷,我會用卡拉斯高

OTW果張會

Thanks 巴打
個人一急就唔識組織,下下鳩衝,之後又輸多幾場唔想玩

OTW果張會

Thanks 巴打

好難再出wor...
除非入返4 5球
揸張untrade otw都係咁話

見佢啱啱場又入兩球,見外國forum 啲predictions 話佢有機IF
唔課金用咩方法可以最快搵錢
唔課金用咩方法可以最快搵錢

打wl
自從更新左4.5之後就online lag撚仆街(100分有80分lag),而家4.55係無咁lag既(100分有20分lag),但打fifa都仲係lag下lag下,有冇辦法解決?
唉屌好撚想打season同埋u team呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞