FIFA17 Ultimate team討論區(6) 垃圾 EA

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
上星期11萬都未買到隻if parolo
頭先9萬就買到
今星期wl應該夠腳可以輪換打唔使食squad finess啦
放2M Coin
意Pm
放2M Coin
意Pm

幾銀?
頭先9萬就買到
今星期wl應該夠腳可以輪換打唔使食squad finess啦

新手無知一問,但係你打完都係會扣fitness,咁打完唔食squad fitness點回返啲fitness?

有啲咩要改善?新手

有啲咩要改善?新手

通常拎sissoko 打cm 都係放右翼入game 再轉
利申用左百幾場
得4chem 好似責駛左少少,不如換dembele
頭先9萬就買到

新手無知一問,但係你打完都係會扣fitness,咁打完唔食squad fitness點回返啲fitness?

放後備唔出

而加先玩一係課金,一係技術好勁
唔係打wl比人屈到喊

新手剛玩2星期

今個星期連wl資格都拎唔到

剛玩2星期未試過拎wl資格

呢兩晚wl資格賽要search勁耐先搵到對手
本身5格signal,對手一入黎就得返1格
放棄呢個禮拜

d1護級易過資格賽連贏四場

我online season打極都係得d3/d4咋

資格賽真係打運
online又一地富豪隊
唔識玩

between有冇希古恩說明書
成日跑返轉頭
一比直線變相送波比人

我都用買左西瓜恩, 條友都幾撞得射得, 但d走位有d奇怪
放2M Coin
意Pm

Telegram:kelololo

今個星期連wl資格都拎唔到

剛玩2星期未試過拎wl資格

呢兩晚wl資格賽要search勁耐先搵到對手
本身5格signal,對手一入黎就得返1格
放棄呢個禮拜

d1護級易過資格賽連贏四場

我online season打極都係得d3/d4咋

資格賽真係打運
online又一地富豪隊
唔識玩

between有冇希古恩說明書
成日跑返轉頭
一比直線變相送波比人

我都用買左西瓜恩, 條友都幾撞得射得, 但d走位有d奇怪

明明走左邊走走下返轉頭去中間
你咁走冇所謂
但係係我傳之前走完ok
marquee matchups用15k中herrera

我個pack直出3000coins

依家跌哂價中好野都冇咁好掙頭
何況我咁運滯
留番星期三開好過
新手追進度
想買coins
但好驚比ea ban
想問被發現機會大唔大
同埋唔明點交易d coins

何況我咁運滯
留番星期三開好過

留到下星期開

你個totw開邊個?

何況我咁運滯
留番星期三開好過

留到下星期開

忍唔到手,中咗意甲巴西中堅
今期matchup做左葡超收手了
皇2巴2 81 全西甲好貴
放2M Coin
意Pm

幾銀?

tg: Chelsheet
新手追進度
想買coins
但好驚比ea ban
想問被發現機會大唔大
同埋唔明點交易d coins

好似係 Trade 張辣殺卡
set 個特別 bid price / buynow price
咁你一 Search 睇埋到期時間就搵到
有錯屌正

利:未買過

平時開pack冇留卡?
係巴炒到痴線咁岩我又用哂
圍番起拎張totw唔會蝕好多姐
個matchup我淨係買隻80ajax中堅,其他全齊

平時開pack冇留卡?

周中兩場西甲用曬啦 最靚得張alcacer
巴塞連開兩轉 平時又抽唔到
totwpack 又伏味濃
個matchup我淨係買隻80ajax中堅,其他全齊

今日炒左兩三張 啲人買到好貼

平時開pack冇留卡?

周中兩場西甲用曬啦 最靚得張alcacer
巴塞連開兩轉 平時又抽唔到
totwpack 又伏味濃

啲大球會唔值錢人點都要留
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞