FIFA17 Ultimate team討論區(6) 垃圾 EA

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
auto own goal ho ball
其實而家個sbc係咪好抵做 仲要可以repeat

另外想問下之前拎左個monthly weekend既獎,係3個不可交易既if 銅人,係咪無用

個tradeable成本成10萬 你話抵唔抵做
出個81 ajax後衛就爽

有心博好野自用做唔TRADE得果隻好過, 我試落untrade出好野機會大...

Noway
我中81 lb
谷撚氣做埋trade中86 cdm
家下賤價直接買冇咁嬲

我第一次做中卡斯美路,第二次中奧巴美羊
兩隻都keep,第三次做中aspas,拎黎做tradable,中阿根廷中堅,再做中黑鬼前鋒
諗緊仲做唔做多次

你好命咋

另外想問下之前拎左個monthly weekend既獎,係3個不可交易既if 銅人,係咪無用

有心博好野自用做唔TRADE得果隻好過, 我試落untrade出好野機會大...

Noway
我中81 lb
家下賤價直接買冇咁嬲

兩隻都keep,第三次做中aspas,拎黎做tradable,中阿根廷中堅,再做中黑鬼前鋒
諗緊仲做唔做多次

你好命咋

ea打手

Noway
我中81 lb
家下賤價直接買冇咁嬲

諗緊仲做唔做多次

你好命咋

ea打手

想引我做 冇咁易

Noway
我中81 lb
家下賤價直接買冇咁嬲

諗緊仲做唔做多次

你好命咋

ea打手

我開post都改名垃圾ea啦
btw,睇鬼仔forum都話好伏,可能尋日有拖阿婆過馬路
連續4星期金2收工
點先上到金1/elite
連續4星期金2收工
點先上到金1/elite

我連金3都未上到
你地用443
會唔會將隻rm轉返做rw?有冇用?
但轉左第日用4231變左te又好怪
你地用443

打錯左

你地用443
但轉左第日用4231變左rw又好怪
金3唔打了 今個禮拜唔夠時間打
你地用443

打錯左

你地用443

點先用到443 打多人一隻
你地用443

打錯左

你地用443

點先用到443 打多人一隻

Sor 433

我而家先打上金3, 一日打29場人都癲

我而家先打上金3, 一日打29場人都癲

我pc, 29場我應該棄左game
新sbc做kante定alli?

岩岩睇完坐底一百萬
當我冇講過
Carrasco有人標錯價buynow

岩岩睇完坐底一百萬
當我冇講過

11張85 totw 見到都唔想做😑😑

岩岩睇完坐底一百萬
當我冇講過

11張85 totw 見到都唔想做😑😑

仲要3張otw
唔係top100都唔會齊到
買錯左張銅熱刺
以為sbc仲有得做dele alli換mega pack
好彩仲有人接貨
反正呢幾日個市跌到我蝕左八十萬
我拎埋d錢all in kante算
做淨cover the earth 同車李城
賣番廿幾張十幾k入既dost應該都夠做
我untrade第一次中90tiago
第二次中84Lottin
我untrade第一次中90tiago
第二次中84Lottin

Lottin 好用喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞