FIFA17 Ultimate team討論區(6) 垃圾 EA

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

今個星期TOTW幾正

今個星期TOTW幾正

Alonso must buy

今個星期TOTW幾正

Alonso must buy

不過佢好大機會有TOTS,喱張卡有機會好快就會跌價
儲緊pack博tots
入完球西波60分鐘就後場猜波屌你老母
入完球西波60分鐘就後場猜波屌你老母

今日連輸3場
80隊可以遇到89明星隊
比人狂攻左半場最後輸2比1

好在對個支國 fd
贏晒6場拎左兩個盃
想問幾時先派wl獎品?
Sbc 利雲好撚勁
手拎 sif Luis 轉唔轉 sif Alonso 好

Sif luis 可以砌sbc so7
Birthday 8日 SBC 獎品幾時派
Sbc 利雲好撚勁

本身用86小豆
轉做利雲抵唔抵玩?
1.5m coins ps4大概幾錢?邊到最平?
唔夠錢用 但買coins係咪會比人ban

聽日deadline
等新Team of the Week先開啦
我發覺有pack響度未開,隻手痕到比野咬
我發覺有pack響度未開,隻手痕到比野咬

啱啊,完全忍唔到手
手拎 sif Luis 轉唔轉 sif Alonso 好

Sif luis 可以砌sbc so7

砌左好耐lu 好勁好正

聽日deadline
等新Team of the Week先開啦

我要抽 birthday 卡 同埋今期TOTW好多正嘢,應該一派即抽
諗住今日派完彩試下砌呢兩隊 大家覺得仲有冇得執執

parolo 擺正中間好撚勁

買完試下先
多謝巴打

買完試下先
多謝巴打

同埋個人覺得戴巴拿打st 紙做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞