FIFA17 Ultimate team討論區(6) 垃圾 EA

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
有無人放coins
新手問一問
上面巴打話依家先開fut一係課金一係技術好
其實課金個effort有幾高
上網睇過有人話抽80個jumbo pack先有一張if card...
新手問一問
上面巴打話依家先開fut一係課金一係技術好
其實課金個effort有幾高
上網睇過有人話抽80個jumbo pack先有一張if card...

課金緊係直接買錢 然後即刻洗晒佢

終於買到
利華古遜都要千幾銀買隻人
untrade中左里昂個86前鋒
完全唔岩用 用唔用黎做trade得果個sbc好

Why

Fekir都要成100k

Fekir都要成100k

我見佢個價係ok 但係又untrade
宜家揸係手完全係雞肋
做咩事我d平價西法德球員升晒值

終於買到

佢仲有得跌價喎巴打

終於買到

佢仲有得跌價喎巴打

下期if
頭先個巴打冇熄咪
聽到阿媽叫食得飯喇
有爆左句屌你咁都唔入
頭先個巴打冇熄咪
聽到阿媽叫食得飯喇
有爆左句屌你咁都唔入

咁遲食飯

Why

想做德甲SBC啫
頭先個巴打冇熄咪
聽到阿媽叫食得飯喇
有爆左句屌你咁都唔入

咁遲食飯

可能放工掛
屌你netvigator 一日最少兩場斷線
我account 俾ea banned 左,上訴無效,佢地話唔會再跟進。
宜家無得connect EA server, 無得同朋友玩online friendly。

我想問佢地係ban psn id 定係ea account?
我開左個新0既ea account 想connect 返舊psn id, 但ps4 入面搵唔到位可以轉ea account, 又或者唔俾我connect ea server 所以轉唔到connect psn。

另外我都睇到有條款話若account ban 左,可能唔可以轉connected psn
https://help.ea.com/en-us/help/account/accidental-second-ea-account/#combine

係咪唯一解決辦法係開新psn id + 新ea account?
但呢個方法,又要重新俾錢買psn plus 會藉,同埋我舊psn id 買左好多game, 點transfer 去新psn id 之下再下載?
我account 俾ea banned 左,上訴無效,佢地話唔會再跟進。
宜家無得connect EA server, 無得同朋友玩online friendly。

我想問佢地係ban psn id 定係ea account?
我開左個新0既ea account 想connect 返舊psn id, 但ps4 入面搵唔到位可以轉ea account, 又或者唔俾我connect ea server 所以轉唔到connect psn。

另外我都睇到有條款話若account ban 左,可能唔可以轉connected psn
https://help.ea.com/en-us/help/account/accidental-second-ea-account/#combine

係咪唯一解決辦法係開新psn id + 新ea account?
但呢個方法,又要重新俾錢買psn plus 會藉,同埋我舊psn id 買左好多game, 點transfer 去新psn id 之下再下載?

衰咩
[quote]我account 俾ea banned 左,上訴無效,佢地話唔會再跟進。

衰咩

我無買賣過coins, 佢話我farm coins, 我應該係衰大量炒賣球員,如跟人地youtube d sbc marquee matchup 去投資球員,炒SBC我只係執過幾萬,咁都出事 ....
[quote]我account 俾ea banned 左,上訴無效,佢地話唔會再跟進。

衰咩

我無買賣過coins, 佢話我farm coins, 我應該係衰大量炒賣球員,如跟人地youtube d sbc marquee matchup 去投資球員,炒SBC我只係執過幾萬,咁都出事 ....

唔會呱 我呢幾日係咁買買賣賣搵錢做sbc喎

tradable又係佢untradable又係佢

衰咩

我之前德乙執咗10幾萬都未有事啦

tradable又係佢untradable又係佢

屌 我untrade都係中呢個
我仲做唔做埋tradeable好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞